Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 כרעיים
4 תפוח אדמה פרוסים
3 גזרים חצויים לרבעים
חצי פילפל אדום רצועות
חצי פילפל צהוב רצועות
2 בצלים פרוסים

תיבול..
2 כפות אבקת מרק
2 כפות גריל עוף
כף דבש
מים לפי הצורך
6 שיני שום

במחבת מטגנים…
את פרוסות התפוחי
אדמה להזהבה קלה
מוציאים לצלחת
שמים את הכרעיים לסגירה
משני הצדדים
מסדרים בתבנית את תפוחי האדמה ואת הכרעיים ומפזרים את השום

במחבת ממשיכים לטגן
את הבצל ומוסיפים בהדרגה
את הפילפלים והגזר
במשך 5 דקות
מתבלים ומוסיפים
חצי כוס מים רותחים
ממשיכים ל10 דקות
מכבים את האש.
מרטיבים עם כף את העוף
ושופכים מהמחבת לתבנית
מכבים בנייר כסף
מכניסים לתנור במצב גריל
200 מעלות
לחצי שעה
מורידים את נייר הכסף
וממשיכים לשעה נוספת
ובודקים כל הזמן ואם צריך להרטיב מהנוזלים את העוף
בתאבון…

כרעים וירקות בתנור
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

590 מתכונים