Share with:


פרווה

אופן הכנה

כפכפי שומשום מבצק שומשום טבול בסירופ דבש


מתכון לכפכף מטוגן עם סירופ במלית אגוזים ואפשר להוסיף צימוקים

מצרכים לבצק :
חצי כוס שמן
1/2 כוס מים
1 שקית וניל
1 כפית וודקה
3כוסות קמח
1 ביצה
2 כוסו שומשום

אופן הכנת הבצק
ללוש הכל ביחד לבצק לא דביק אם צריך עוד נוזלים להוסיף בהדרגה
לחלק את הבצק ל 2 חלקים , לקמח את השיש היטב לפתוח כל חלק למלבן ועם חותכן לחתוך לריבועים .
לסגור 2 קצוות ולהדביק בדבק קמח . קמח עם קצת מים .

לחממם שמן עמוק חום בינוני להכניס את הכפכף ולטגן עד שיזהיב להעביר למסננת ,
מתכון לסירופ :
3כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל הרבה זמן עד שיהיה דביק
לטבול כל כפכף בסירופ ולהעביר למסננת .
עכשיו נעבור למלית :
300 גר אגוזי מלך חתוכים גס
1 כוסות צימוקים
1/2 כפית קינמון
בדכ נשאר מהסירופ אחרי הטבילה
מבשלת את הסירופ שוב עד שיהפוך לקרמל קל
ומוסיפה בפנים את האגוזים
לצנן היטב ולמלא את הכפכפים .
ניתן לאחסן בקופסא אטומה

אשמח אם תעשו לייק לדף העסקי שלי ואם תרשמו המלצה יהיה נהדר .
מרגלית נוני עיצוב עוגות בוטיק .
יש לי עוד הרבה מתכונים לא רק עוגיות מרוקאיות בקבוצת האפיה שלי. אופים עם מרגלית . מוזמנים להצטרף.

כפכפי שומשום במילוי אגוזים בקרמל
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

14 מתכונים