Share with:


בשרי

אופן הכנה

לנקות כנפי עוף ולחתוך ל 2 סה"כ 18 כנפי עוף
לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב להוציא ולסנן מהשמן

להכין רוטב :
1 כוס רוטב ברביקיו,
1 כוס דבש
1 כוס קטשופ,
כפית שום כתוש,
חצי כפית שאטה,
מלח,
פלפל

להרתיח את כל חומרי הרוטב ולבשל על אש קטנה 20 דקות להוסיף את כנפי העוף ולבשל בתוך הרוטב עוד 20 דקות לערבב מדי פעם
כאשר מגישים לפזר מעל שומשום בתאבון זה יאמי

כנפי עוף בדבש פיקנטי_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים