Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

4 תפוחי אדמה בינוניים.
כוס קמח
כפית מלח
סלסלת פטריות חתוכות דק
בצל יבש בינוני.
כפית פלפל שחור
מעט אבקת מרק פטריות לא חובה.
לבשל את התפוחי אדמה עד שמתרככים.
לקצוץ פטריות ובצל לטגן עד ריכוך לתבל במלח ופלפל שחור ומרק פטריות ולערבב.
בקערה להניח את הפירה עם כוס קמח ומעט מלח ללוש למן בצק אחיד
ליצור כדורים ובכל כדור ליצור גומה.
לסנן מהשמן את הפטריות והבצל.
להכניס כפית מהמילוי לסגור לכדור.
לטבול בביצה ובפירורי לחם ולטגן.

כופתאות תפוחי אדמה במילוי פטריות ובצל_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

99 מתכונים