Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קג" בטרגול דק
1וחצי כוס סולת
5 כפות קמח מנופה
2וחצי כוסות מים ח,פ, לשתייה קרה
חצי כוס שמן
כפית מלח, כפית פלפל שחור
כף מרק עוף
כך פפריקה מחוקה מתוקה

למילוי:
חצי קג" בשר בקר טחון אן אפשר מעורב עם כבש למי שאוהב
3 שיני שום כתוש
2 בצלים בינוניים קצוצים גק
חופן צנוברים קטנים
כף מרק עוף
כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
חצי כף בהרט
רבכ כפית כמון
הכנת הבצק:
לשטוף את הבורגול היטב ולהשרות בקערה עם מים לפחות חצי שעה
מים בערך 3 כוסות
לאחר חצי שעה חהוסיף את מרכיבי הבצק ולחטש עד לקבלת בצק רך ועדין
לתת מנוחה
חצי שעה במקרר

הכנת המילוי;
לקלות את הצנובר במחבת חמה ולשים בצד
באותה המחבת לשים מעט שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה
להוסיף את הבשר ולבשל עד שצבעו נהפך לחום
להוסיך את התבלינים ולבשל עד לצמצום הנוזלים,לצנן

להכין מהבצק כדורים בינוניים
יוצא בערך 35-40 כדורים לקחת כל כדור בידיים משומנות ולהכין קערית קטנה ביד ולמלות במילוי
לגלגל כמו קבבים קטנים
ולהניח במקרר להתייצבות לפחות שעה
לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם

קובה נבולסייה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים