Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר טחון אני השתמשתי בצלעות והוספתי קצת צוואר(בכל מקרה תשאלו את הקצב והוא יטחן לכם נתח מתאים)..
2 בצלים קצוצים דק ומוזהבים (אפשרי גם מגורדים )..
מלח פלפל שחור קצת שמן..
לערבב טוב…
ליצור צורה על ידי רינג..משמנים קצת את הרינג לוקחים קצת בשר ומהדקים מסביב ..מוציאים ומעבירים את הרינג ליד ושוב יוצרים קציצה..
אני הנחתי מגש ועליו נילון .ויצרתי את הקציצות…
לכסות ולשים במקרר לכמה שעות..
במחבת פסים או מחבת כבדה למרוח קצת שמן ולחמם טוב את המחבת..
להניח את הקציצות ולהזהיב צד אחד..
לא לגעת ולא להפוך כדי שלא תתפריקנה רק עד שאתם רואים הזהבה להפוך לצד שני…
לפתוח לחמנית המבורגר למרוח איזה רוטב שאהוב עליכם להניח ירקות ולהתענג..
מקילו בשר יוצא 15 קציצות

המבורגר_נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

110 מתכונים