Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לדג:
4-5 נתחי סלמון
שלוש כוסות מים
כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות דבש
חצי כפית פפריקה חריפה
כף רוטב סויה
שן שום כתושה
2 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה:
1. מניחים את נתחי הסלומון ושום כתוש בתבנית ומכסים בנייר כסף.
2. מכניסים לתנור חם 200 מעלות טורבו, מכניסים לתחתית התנור תבנית נוספת עם 3 כוסות מים חמים ואופים 15-20 דקות.
3. לאחר שמוציאים את הדגים מהתנור מחממים את יתר המרכיבים שנותרו במחבת, מוסיפים את דג הסלומון ומצמצמים את הרוטב.
4. מוציאים ומגישים חם (בהגשה ניתן לפזר מעט שומשום מעל)

לבטטות:
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
קורט מלח גס
קורט פלפל לבן
חצי כפית צ'ילי אדום חריף
צרור כוסברה קצוצה גס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הבטטות, מבשלים 5 דקות בדיוק.
2. מוציאים, מסננים ומחממים במחבת עם שמן ויתר התבלינים. מטגנים 3 דקות.
3. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומגישים.

דג סלמון חגיגי בדבש_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים