Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

אפשר כל דג לא רק אמנון
2פלפלים חריפים אדומים
1גמבה חתוך ל 4יח
2תפוייא
כוס וחצי חומוס סנפרוסט
ראש שום
2פלחים לימון לחתוך ל4יח
כוס שמן זית או קנולה ,חמניות(כוס חד פעמי קר אני משתמשת)
צרור כוסברה חתוך דק
3 כוסות מים (חד פעמי קר)
תבלנים :
2כפות פפריקה
כפית כורכום
כפית מלח
הכנה:
שותפים דגים משרים 15דק במים עם לימון.
מכינים רוטב
לוקחים סיר שמים שום חתוך שמן תבלנים חומוס גמבה מדליקים גז וכמה דק מטגנים ,מוסיפים לימונים 3 כוסות מים כוסברה ,תפוייא. מרתחים ומוסיפים דגים .ומבשלים על אש גבוה בערך 20 דק עד שנוזלים של רוטב מתאדה ונישאר קצת מהרוטב .
בתאבון .

דגי אמנון – מושט עם רוטב חריף אש_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

103 מתכונים