Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 בצלים גדולים
מרתיחה בערך 10 דקות
שמה להתקרר.
חצי קילו בשר טחון ( בקר/ הודו)
מגרדת בצל גדול
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.
ומעט שמן
מערבבת הכל ביחד.
מרתיחה את הבצלים כ-15 דקות
מקררת הייטב
מתחילה להוציא עלים מהבצל
ולמלא בתערובת.
גם התמרים ממולאים
מכינה סיר שטוח עם בצל
מטגנת עם מעט שמן
מוסיפה 4 כפות דבש/ סילאן
מסדרת את הבצלים והתמרים
ומבשלת על אש נמוכה
כ- 20 דקות.
שנה מתוקה 🍎🍎🍎🍎🍎

בצל ממולא עם תמרים בדבש_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

148 מתכונים