Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

סיר ‏ג׳חנון או רגיל

מצרכים ‏לאורז
שני כוסות אורז ‏ ‏בסמטי או רגיל
‏שלוש כוסות מים חמים שתי שני שום

למלית
1/2 ‏צרור פטרוזיליה
1/2 ‏צרור כוסברה
‏1/2צרור שמיר
‏ 1בצל ירוק
‏חצי כוס אפונה
חצי כוס מים ‏
‏שמן לטיגון

תבלינים
כפית כורכום
כפית פלפל שחור
‏כפית מלח
‏כפית מכל דבר ולפי הטעם

לירקות ‏ארבע תפוחי אדמה ‏חתוך לעיגולים
שמן לטיגון

‏מבשלים את האורז ‏מנכים בצד!!
‏קוצצים את הפטרוזיליה את‏‏ הכוסברה השמיר ‏השום הבצל ירוק‏ ‏מטגנים את התפוחי אדמה מנכים בצלוחית ‏שמים נייר אפיה בתחתית הסיר של ג׳חנון משמנים טיפה ‏מסדרים את התפוחי אדמה בתחתית הסיר מחצית מהאורז מהדקים ‏מוסיפים מעל האורז אפונה ‏ ‏מפזרים כוסברה ‏ופטרוזיליה שמיר בצל ירוק
מעל ‏ושוב את שאר האורז ,‏ ‏מהדקים ‏ ‏היטב ‏מוסיפים,‏ מים‏‏‏ ‏מכסים ‏במיכסה‏ ‏מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ‏חצי שעה הופכים את המקלובה ‏על צלחת הגשה ומגישים

 

בתיאבון בהצלחה סיגלית ימין

מקלובה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים