Share with:


בשרי

אופן הכנה

.
4 דפי עלי פילו מופשרים ומשומנים.
השר גולש .
5 שיני שום.
בצל .
כף תבלין לבשר.
כפית פלפל שחור גאוס
כפית מלח.
כף כמון
כוס יין אדום.
4 כוסות מים.
סומסום לציפוי וביצה.
לבשל את הבשר במים שעתיים
לאחר שאפשר לנעוץ מזלג מוציאם ומטגנים עם השום והבצל מוסיפים תבלינים.
מסדרים את עלי הפילו
ומסגרים בשורה את הבשר מורחים ביצה וסומסום
ומכניסים לאפיה חצי שעה

בורקס פילו במילוי בשר מפורק_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים