Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
עלי סיגר
500 ג"ר כבד עוף
1בצל גדול קצוץ דק
טיבול
1 כפית פלפל מכלף
1 כפית כורכום
להדבקת הסיגרים
1 כף קמח+ 1/3 כוס מים

אופן ההכנה:
1 נשרה את הכבד עים מלח גם לחצי שעה
2 נכין את הדבק לסיגר ונשאיר בצד
3 נשים במחבט כף שמן ונטגן את הבצל עד להתקרמלות ולשים בצד
4 נטגן את הכבד נקצוץ קטן ונוסיף לו את התבלינים
5 ניקח עלי סיגר נשים בקצה מהמילוי לכל האורךנקפח את השוליים פנימה ונגלגל נשים בקצה דבק ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה שהסגירה כלפי מטה
6 נימרח את הסיגר בשמן ונפזר שומשום ונכניס לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות עד להזהבה

סיגרים ממולאים כבד בתנור
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים