Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק״ג קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן
לערבב הכל יחד ולהמשיך ללוש 5 דקות לקבלת בצק שיהיה נעים לעבודה שלא יהיה רך מידי
להתפיח עד להכפלת הבצק, ללוש שוב ולחלק לכדורים, לעשות צורה של בייגלה לתת לזה שוב לנוח בערך 10 דקות
להרתיח חצי סיר עם מים וכף סילאן ולערבב לקחת בייגלה לתבול ממש שניות להוציא להניח על תבנית עם נייר לפזר שומשום או מלח גרוס ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה…

הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

בייגלה ירושלמי
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים