עוגת ברואניז ללא גלוטן ופרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 300 גר שוקולד מריר מומס עם 200 גר מחמאה/חמאה. 1 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 1.5 כוסות שקד לבן טחון 4 ביצים קורט מלח *הכנה* להקציף ביצים בשלמותם עם סוכר,סוכר וניל וקורט מלחלקבלת קצף מעט תפוח,לשם להוסיף: שוקולד ומחמאה מומסים,אבקת אפייה וקמח שקדים. לערבב קלות לקבלת בלילה אחידה. אפייה […]

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים וללא אדים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*בסיס* 2 כוסות ביסקוויט טחון דק 100 גר חמאה מומסת 1 כף אבקת סוכר *הכנה* לערבב הכל בקערה ולהצמיד לבסיס תבנית 28. *לעוגה* 5 ביצים כוס ורבע סוכר קורט מלח 25 גר חמאה מומסת עם 100 גר שוקולד לבן. 500 גר גבינה לבנה5% 500 גר גבינה לבנה9% 400 גר שמנת חמוצה 1 קופסא אינסטנט פודינג […]

עוגת תפוז עם קרם תפוזים פרווה / חלבי_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

החומרים: 5 ביצים מופרדות. 1 ורבע כוסות סוכר. 3/4 כוס שמן. כוס וחצי תפוז טחון עם הקליפה.להוסיף לטחינה רבע כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 כפות קונפלור 1 שקית אבקת אפייה 2 כוסות קמח מנופה 1 קופסא פודינג וניל ציפוי: רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי. 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי. חצי כוס […]

עוגת שקדים עם קרם תפוזים פרווה כשל"פ_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

החומרים: 5 ביצים מופרדות. 1 ורבע כוסות סוכר. 3/4 כוס שמן. 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי. רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי. 2 כוסות קמח כשר לפסח. 1 שקית אבקת אפייה. 1 קופסא פודינג וניל כשל"פ 1 כוס שקד לבן טחון. ציפוי: רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי. 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט […]

אסאדו עם ערמונים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו אסאדו. 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות. 10 שיני שום 2 פלפלים חריפים 2 חבילות ערמונים. 2 גבעולי סלרי. גמבה חתוכה לרצועות. 2 כפות סילאן. כף מלח. כך כמון. כפית כורכום. כף פפריקה מתוקה. 4 כוסות מים. בישול ארוך לפחות 4 שעות. לבשל את האסדו במים שעה. לטגן את האסדו. להוסיף את כל המרכיבים ולבשל […]

עונת תותים פרווה🍓🍓🍓_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לתחתית שרוול ביסקוויטים עם 70 גרם מחמאה רכה. (העוגה פרווה) לשכבה האמצעית 2 מיכלים שמנת מתוקה צמחית . +2 אינסטנט פודינג וניל. לשכבת הציפוי: שקית ג'לי תות חופן תותים. כוס סוכר. לרסק את הביסקוויטים להוסיף מחמאה מומסת ולשטח בתבנית עגולה. להקציף שני מכלי שמנת מתוקה עם 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל. לצקת על הביסקוויטים וליישר. […]

עוגיות חדשות נדירות בטעמם 🔥👨‍🍳_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 🔥🔥מתכון חדש יצא מהתנור מבית אריה רוזנשטוק 👨‍🍳👨‍🍳 250 גרם חמאה / נטורינה / מחמאה כוס שמן חצי כוס סוכר רגיל כוס אבקת סוכר 2 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה /שמנת צמחית כוס קורנפלור 1 ק"ג קמח קורט מלח אופן הכנה […]

עוגה קרה בשילוב שערות קדאיף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

העוגה גדולה לכן אתם יכולים לחלק ל 2 3/4 שרוול חבילה ביסקויטים וניל 3/4 שרוול ביסקויטים שוקולד 3 שמנת מתוקה להקציף יחד עם 2 אינסטנט וניל 2 כוסות חלב 1/2 כוס סוכר לאחר ההקצפה להוסיף 500 גבינה לבנה ולערבב היטב. לטבול את הביסקויטים עם חלב וכפית נס קפה לחלק את הקצפת ל2 ולהוסיף 2 כפות […]

עוגת טורט גבינה בחושה קלה וטעימה❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף 3 ביצים להוסיף בהדרגה 1.1/4 כוסות סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי 2 סוכר וניל להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 300 גרם גבינה לבנה 1/2 כוס שמן 2 כוסות קמח 2 אבקת אפיה (ניתן להוסיף : 1/2 כוס שברי פיצוחים , כוס פיצפוצי שוקולד או 2 כפות קוקוס) לבחירה ולא חובה יוצא 2 אינגליש לשמן תבניות […]

חציל הכי טעים שתכינו_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מתכון לחציל הכי טעים שתכינו!!! חובה בכל בית ביום שישי! ובכלל מצרכים: שני חצילים 300 גרם פירורי לחם 50 גרם שומשום שמן לטיגון (לא שמן זית) לבלילה: שתי ביצים כוס קמח כוס מים קרים שקית אבקת אפיה כפית מלח כפית עמבה כפית שום כתוש מיץ מחצי לימון אופן ההכנה: 1. בעזרת קולפן איכותי (שיניים מומלץ) […]

עוגת קוואקר תפוזים רכה נימוחה_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 1.1/2 כוסות קוואקר טחון .1/2 כוס קמח. מיץ מ-2 תפוזים. 1/2 כוס צימוקים. 1/2 כוס מיקס אגוזים. 3 ביצים גדולות מופרדות. 70 גרם חמאה רכה. 1/2 כוס סוכר/ 3/4 2 שקיות סוכר ווניל 1 כפית קינמון. 1 כפית אפיה מלח למעבד מזון מכניסים שיבולת טחונה. מיץ מ-2 תפוזים. מערבבים מוסיפים חלמונים חמאה נמסה מערבבים […]

אוזני המן דובאי של הלייףףףףףףףף 🥳_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 400 גרם קמח 200 גרם חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 1 חלמון כפית אבקת אפייה קורט מלח לאוזני המן שוקולד… להוריד 50 גרם קמח ולהוסיף כף גדושה קקאו אופן הכנה : במעבד מזון שמים קמח סוכר מלח ואבקת […]

קציצות טונה ברוטב חריף-אין טעים מזה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 קופסאות טונה בשמן. 5 כפות פירורי לחם 2 ביצים צרור פיטרוזליה קצוצה צרור כוסברה קצוצה 5 שיני שום טחונים בצל מגורד. כף פפריקה מתוקה. כף כמון כפית כורכום כפית מלח לרוטב; 2 פלפלים חריפים חתוכים לרבעים. 2 גזרים פרוסים דק פלפל(גמבה) חתוך לרצועות 6 שיני שום פלפל שושקה חתוך לרבעים. גבעול סלרי חתוך צרור […]

עוגת ילדות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇

התחשק לי להכין עוגה כזו ילדותית כמו של פעם היא בראש שלי יומיים😆 6 ביצים כוס סוכר שקית סוכר וניל. כוס שמן כוס מיץ תפוזים כפית תמצית וניל 2 כוסות קמח שקית אפיה לקצפת ; מיכל שמנת מתוקה 5 כפות אינסטנט פודינג וניל תותים סוכריות להכניס למיקסר לפי סדר החומרים לשמן תבנית מספר 26 לצקת […]

עוגת פרג ואגוזים בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 ביצים כוס סוכר כפית תמצית וניל. חצי כוס שמן. חצי כוס מיץ תפוזים 150 גרם פרג לא טחון כוס אגוזי מלך קצוצים גס כוס וחצי קמח. שקית א. אפיה לערבב הכל לפי סדר החומרים בהדרגה לשמן תבנית עגולה מס 22 לאפות בחום 170 50 דקות הכל כוס חד פעמי שתיה חמה

סהרונים/לבבות שקדים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים 1 נטורינה קוביות רכה כפית תמצית וניל 3.5 כוסות קמח 3/4 כוס מים כוס שקדים טחונים 1 אפיה לשים לבצק אחיד עוטפים בנילון ןלמקרר לחצי שעה מרדדים ובעזרת קורצנים שרוצים קורצים בבצק מסדרים בתבנית מרופדת 180 מעלות 20/25 דקות בוזקים אבקת סוכר כשמתקררות

🙏עוגת תותים וגי'לי נוסטלגית_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*בסיס* 4 ביצים מופרדות קורט מלח 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 1.5 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה *הכנה* מקציפים חלבונים,קורט מלח ובהדרגה סוכר לקבלת קצף יציב. לבלילת הקצף נוסיף את שאר המרכיבים לקבלת בלילה אחידה. נעביר לתבנית 26 לתנור מחומם מראש ל170 מעלות עד לקבלת קיסם […]

קרואסון שמרים במילוי שוקולד ,בצק שמרים נפלא על בסיס שמן 🥐🥐_מתכון של אבי אלמדוי מאסטר מתכונים

קרואסון רך וטעים ,בצק שמרים נפלא על בסיס שמן …שניתן להכין ממנו מבחר מאפים (כמו עוגות השמרים גבינה שפרסמתי) חומרים: כ-30 יחידות (תלוי בגודל) 1 ק"ג קמח לחם או קמח רגיל + כפית משפר אפיה 3/4 כוס שמן 1/2 כוס סוכר 2 ביצים 2 כוסות מים 2 כפות שמרים 3 סוכר וניל/תמצית 1 כף תמצית […]

עוגת גבינה שוקולד מ-5 מצרכים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇

3 ביצים כוס סוכר(חד פעמי שתיה קרה) 500 גרם גבינה לבנה. 4 כפות קורנפלור 100 גרם שוקולד מריר מומס. לערבב את הבצים עם הסוכר, להוסיף גבינה,שוקולד מומס,קורנפלור לצקת לתבנית מס 22 מרופדת ומשומנת קלות, לאפות בחום 160 50 דקות לא שהעוגה תתקשה שתשאר מעט רוטטת היא תתייצב במקרר

רולדה קלה קלה להכנה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

וכל מה שצריך: 3 ביצים כוס סוכר חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים. סוכר וניל כוס 3/4 קמח. אבקת אפיה1 3 מיכלי שמנת צמחית. 5 תותים שקית אינסטנט פודינג. צבע מאכל(לא חייבים) להקציף במיקסר ביצים וסוכר לקצף תפוח, להוסיף בהדרגה שמן,מיץ, קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה. לרפד נייר אפיה בתבנית של התנור הגדולה לצקת לאפות רבע […]

עוגת גזר ותפוחים בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

2 ביצים כוס סוכר. גזר מגורד בחלק הדק. תפוח מגורד. תמצית וניל. חצי כוס שמן 2 כוסות קמח. כפית וחצי קינמון שקית אבקת אפיה. חצי כוס מים/מיץ תפוזים. לערבב הכל לצקת לתבנית אינגלייש קייק משומנת. לאפות בחום 170 40 דקות. הכל כוס חד פעמי שתיה חמה. ציפוי:כף שמנת מתוקה כף אינסטנט פודינג לערבב עם כף […]

קינוח…פרורי עוגת סברינה/ עוגת סולת שקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

קינוח טעים מאד טעם גלידה מענג. פרורי עוגת סברינה/ עוגת סולת שקדים סירופ מייפל על הפרורים שבכוסות שכבת בננות מיקס אגוזים קלוי קצוץ שכבת קצפת. שכבת גבעי בננות לדקות פרורי שוקולד. קישטתי עוגיות קרם שוקולד פרטי שלי שכבת פרורי עוגיות בננות סירופ מייפל קצפת צמחית בין השכבות פרורי עוגה ועל זה סירופ מייל עד מעלה […]

סברינה ❤️כעוגה ואישיות באותה בלילה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בתוך סיר לבשל: 1.1/2 כוסות סוכר וסוכר וניל 1 3 כוסות מים 1.1/2 בקבוק רום עד להמסת הסוכר ולכבות את הגז. להפריד 6 ביצים להקציף : 6 חלבונים יחד עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח ולבן. להוריד מהמיקסר ולהוסיף 6 חלמונים ולערבב בצורת עטיפה (זהירות לא לשבור קצף) 1/2 כוס קמח 1 כוס סולת […]

תכשיט שקדים…עוגיות שקדים_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥 🌺🌺🌺🌺בוקר טוב חברים יום שלישי פעמיים כי טוב תכשיטי שקדים 🙏🙏❤️❤️ מבקש לומר תודה חברות וחברים יקרים על התמיכה כמובן שאני אמשיך לתת לכם עוד מתכונים מנצחים אוהב אתכם מתכון לתכשיטי אביב 🌺 לבצק: 4 כוסות קמח 1 […]

לחם שיבולת שועל עם קוט'ג ללא סוכר וללא שמן והכי חשוב ללא גלוטן_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 טעים בטרוףףףףףףף 🔥🔥🔥מי שרוצה להוריד פחמימות הכי בריא ❤️❤️❤️ 300 גרם קמח שיבולת שועל ללא גלוטן. 3 ביצים 2 גביעים של קוט'ג 5% כפית מלח שקית אבקת אפייה אופן הכנה: בקערה לערבב קוט'ג וביצים ומלח מערבבים קמח ואבקת אפייה מערבבים הכל. […]

עוגיות שקדים ושיבולת שועל_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥🔥 קטוגני 🙏🙏עם סוכרלוז מבית מלכת הג'יל ליאת חתוכה 1 כוס קמח שיבולת שועל 2 כוסות קמח שקדים איכותי 200 גרם חמאה קרה כפית אבקת אפייה 1 סוכר וניל 1 ביצה כפית סוכרלוז של מלכת הג'לי או חצי כוס […]

טורטיה מושלמת…טעם מיוחד אוורירי כל ביס שלמות הנאה_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 1 כוס שיבולת שועל טחונה 1/4 כפית אפיה 1 כוס מים כף דבש ביצה גדולה כף שומשום 1/2 כפית זעתר חופן מיקס אגוזים קלוי קצוץ איך מכינים מערבבים את המצרכים יחד לתערובת אחידה. נותנים לתערובת לנוח 10 דקות להתמזג יחד. כמות התערובת מספיקה ל-5 טורטיות. במחבת טפלון ללא שמן. הערה אם התערובת נוקשה מוסיפים […]

קציצות עוף משגעות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים לקציצות : 1 ק"ג חזה עוף טחון 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 1 בצל גדול קצוץ דק 4 כפות פירורי לחם רבע כפית מלח רבע כפית פלפל שחור חצי כפית ראס אלחנות/בהרט רבע כפית כורכום 1 כף שמן זית/קנולה לערבב הכל ובסוף להוסיף שליש כוס מים ולערבב היטב ולהכניס למקפיא לשעה להתייצבות. לרוטב : שמים […]

לחם קופים/עוגת שמרים/סינבון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

מה שתרצו העיקר זה טעיםםם😋😋 3 כוסות קמח כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר חום או רגיל. 50 גרם חמאה (אני השתמשתי במחמאה כדי שלא יהיה חלבי.) ביצה. כוס מים פושרים. לציפוי : ומילוי סוכר חום וקינמון. ללוש לפחות 8 דקות, להשאיר 45 דקות להתפחה, ללוש שוב ליצור נקניק ארוך מהבצק ולחלק לכדורים (יוצאים 14 […]

מיני קרקרים פריכים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

כל המרכיבים במידת כוס קרטון חד פעמית מרכיבים : 1 ביצה L 2 כפות שטוחות סוכר חצי כפית מלח שליש כוס שומשום רבע כוס מים שליש כוס שמן שקית אבקת אפיה 1 כף זרעי אניס או כף אורגנו או טימין/פטרוזליה שתיים ורבע כוסות קמח או לפי הצורך אופן הכנה : להקציף את הביצה הסוכר והמלח […]

פאי תפוחים על בסיס פריך_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

לבסיס: 3 כוסות קמח (כוס ח"פ שקופה) 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן למלית התפוחים: 6 תפוחים מקולפים וחתוכים לפרוסות 4 כפות סוכר 2 כפות פודינג וניל כ 2 כפות קוקוס לפיזור מלמעלה: אגוזי מלך / שקדים או כל מה שאוהבים אופן ההכנה לעוגת תפוחים […]

עוגת אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה מצרכים לבצק: 150 גרם נטורינה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינג וניל 3 חלמונים L כוס וחצי קמח רבע כוס מים (לפי הצורך) מצרכים לקצפת: 500 מ'ל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל רבע כוס סוכר 1 כוס חלב (כוס ח'פ קר) […]

קרקרים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

בצק מושלם טעים. החיסול המהיר כמות לצנצנת גדולה מצרכים 5 כוסות קמח נפלאות 1 כוס קורנפלור 2 חופני שומשום 2 כפיות אפיה 2 סוכר ווניל 1.1/4 כוסות שמן 2 כוסות מים רותחים. קורט מלח למיקסר מכניסים את כל המצרכים . את המים מוסיפים בהדרגה לשים לבצק רך וגמיש מחלקים לגושים מרדדים. לעלה דק. חותכים בסכין/גלגלת. […]

קטאייף שיבולת שועל במילוי עוף ובצל מטוגן של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבצק: כוס שיבולת שועל כוס וחצי מים 1 ביצה כפית מלח כפית שמרים יבשים כפית אבקת אפייה 2 כפיות קורנפלור למלית: 300 גרם פילה עוף חתוך לקוביות קטנות מאוד. 1 בצל גדול קצוץ קטן כפית בהרת כפית כמון 2 שיניים שום […]

פריכיות ביתיות עם פירות יבשים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 2/3 כוס חלב שקדים כוס חמאה מומסת 1 כפית קינמון 1 כוס סוכר חום בהיר יבש 1 כפית אגוז מוסקט טחון 2 ביצים גדולות 2 חופני שומשום 2 כוסות קמח ניפלאות. 1 כפית אפיה 100 גרם אגוזי מלך קלוי קצוץ 1 כוס פירות יבשים קצוצים 4 כוסות פתיתי קוואקר איך מכינים 1. למיקסר מכניסים […]

עוגת תפוזים קלילה וטעימה💞💞💞💞💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

6 ביצים L כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) כוס שמן כוס מיץ תפוזים(שסחטתי) קליפה מגורדת מתפוז שלם חצי לימון סחוט 1 סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח 2 אבקת אפיה. ההכנה – מחממים תנור על 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות מוסיפים סוכר וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב . כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל […]

דיסקיות אניס בטעם של פעם_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

כל המרכיבים במידת כוס קרטון חד פעמית מרכיבים : 1 ביצה L חצי כוס סוכר 2 כפות פודינג וניל רבע כוס מיץ תפוזים שליש כוס שמן שתיים וחצי כוסות קמח או לפי הצורך 2 כפות שומשום 2.5 כפיות א. אפייה 1 כף זרעי אניס אופן הכנה : להקציף את הביצה והסוכר כ 2 דקות להוסיף […]

מאפינס יוגורט ושוקולד_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברבלית בקערה מרציפים 2 ביצים 2 סוכר וניל 4 כפות סוכר מוסיפים 2 יוגורט יופלה 1.5 % 1.5 כוסות קמח 1 אפיה 2 כפות שוקולד מגורד מערבבים היטב מסדרים בתבנית שקעים סלסלות נייר ומשמנים בעזרת כף שמים מהבלילה בכל סלסלה מנערים קלות את התבנית 180 מעלות 25 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמתקררות(לא חייב)

טארט פודינג של הלייף_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבצק: 45 גרם חמאה רכה 55 גרם אבקת סוכר ביצה אחת 145 גרם קמח לפודינג: 160 גרם שמנת מתוקה 2 חלמונים 30 גרם חלב מרוכז אופן הכנה: בקערה שמים חמאה ואבקת סוכר. מערבבים עד קבלת מרקם משחתית מוסיפים ביצה מערבבים עם […]

קינוח פיסטוק אישי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 250 מ'ל שמנת מתוקה 2 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר 2 כפות מחית פיסטוק 3 כפות גבינה לבנה עוגיות לוטוס טחונות פיסטוקים קלויים קצוצים לקישוט אופן הכנה : מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הסוכר והפודינג עד שנהיית קצפת יציבה מוסיפים את הגבינה והמחית פיסטוק לקצפת ומערבבים בעדינות לאיחוד . הרכבה : […]

עוגת סולת נוסטלגית טעימה במיוחד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי קרטון מצרכים : 1 כוס סולת 1 כוס קמח 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 2 כפות פודינג וניל לערבב מצרכים יבשים בקערה נפרדת 4 חלבונים L 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 4 חלמונים 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים אופן הכנה: להקציף חלבונים […]

פשטידת ירקות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

5-6 תפוחי אדמה 1 בטטה בינונית 5 ביצים גדולות 2 חופנים מלאים אפונת סנפרוס מעט שמיר — ‏ ‏מרגיש/ה ‏מאושרת‏. מעט פיטרוזיליה מעט כוסברה 3- 4 כפות מלאות קמח כורכום מלח 2 גזרים מגורדים על פומפיה 1 קישוא מגורד ההכנה את תפוחי האדמה ממליחים רבע שעה שוטפים ומבשלים את הבטטה מבשלים בלי המלחה.בסיר לערבב כל […]

בורקס בצק ביתי_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 7 כפות חומץ 7 כפות שמן 1 קילו קמח 2 חמאה מלח ומים איך מכינים במיקסר מכניסים כל המצרכים מים מוסיפים בהדרגה לבצק נינוח לא דביק לא נוקשה לשים היטב מספר דקות מוציאים למשטח. מחלקים ל-4 גושים כל חלק מרדדים לעלה דק. מורחים חמאה. על כל העלה מקפלים חלק ימין ועל הימין מורחים חמאה […]

עוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד: 1/2 כוס סילאן 3 כפות קקאו 1 כוס מים רותחים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 אבקת אפייה 1 כפית שטוחה סודה לשתיה 1 סוכר וניל 2 ביצים L 2 כוסות קמח לזיגוג: 3 כפות סילאן 1-2 כפות מים רותחים אופן הכנה לעוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד: בקערה, […]

עוגיות כוסמין לקפה☕_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס ח.פעמי חם מצרכים : 1/2 כוס שמן 3/4 כוס סוכר 2 ביצים L 1 שקית א.אפיה 1 שקית סוכר וניל שליש כוס שומשום שליש כוס קוקוס או שקדים טחונים(אופציונלי) חצי כפית גרידת לימון 3/4 2 כוסות קמח רגיל או להמיר לקמח כוסמין % 80 +כף שתיים של קמח כוסמין מלא אופן ההכנה: להקציף […]

המגולגלות המיוחדות שלי … הבצק הנדיר הזה מתאים לאין סוף מילויים וכבסיס לטארטים מעניינים._מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מילוי שוקולד(רוזמרי, נוטלה, השחר), ריבה וקוקוס, ממרח לוטוס ושבבי שקדים ועוד… מתכון לבצק: לערבב בקערת המקסר על וו גיטרה למצב סבלה(חול): 300 גר חמאה. 150 גר אבקת סוכר. 1 קג קמח. 1 כף אבקת אפיה. להוסיף לתערובת הסבלה בקערה 3 חלמונים. 1/2 כוס(60 מל') שמן. 100 מל שמנת מתוקה 38%. 50 מל' מיץ תפוזים סחוט. […]