פיצה מושלמת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים 👇

לימים שכולם מתוחים בבית הכנתי 2 קילו ועשיתי הפרשת חלה שבע"ה החטופים יחזרו והחיילים שלנו יחזרו לשלום, ונדע ימים טובים ושקטים🙏❤️🙏❤️ 1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר 1/2 כוס שמן זית/קנולה כף מלח 2 ו-2/3 מים פושרים. אופן הכנת הבצק- בקערת המקסר / או קערה ללישה ידנית נשים מים שמרים וסוכר […]

עוגת מייפל תפוזים פרווה _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים : מידה בכוס 250 מיל 4 ביצים L כוס וחצי סוכר 1כוס שמן 1כף גרידת תפוז/לימון 1כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה 2 שקיות סוכר וניל לפיזור לפני האפיה : חופן אגוזים קצוצים לזיגוג אחרי האפיה 1/2 כוס מייפל 2 כפות מים […]

סינרול במילוי אגוזים ..נפלא !!! 🌰🥐🥖_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים👇

קרדיט לקרין גורן… עם שדרוג קל שלי… חומרים : כוס אוניברסלית 4 כוסות קמח רגיל (560 גר) 1/2 קוביה שמרים / או 2 כפות יבשים 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גר) 2 כפות סוכר 1.4 כוסות חלב / מים (כוס ורבע) 1 ביצה L 1/4 כפית מלח 50 גר חמאה /מרגרינה מילוי : 1 […]

חיתוכיות ריבה ואגוזים – טעימות בטירוף וקלות להכנה! 🍓_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

חיתוכיות ריבה ואגוזים – מושלמות ליד הקפה 😋 חומרים לבצק: 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות ¾ כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 2 חלמונים 1 ביצה 2 כוסות ועוד ¾ כוס קמח מנופה שקית אבקת אפייה ⅔ כוס אגוזים טחונים (אפשר שקדים אם רוצים) למריחה 1 כוס ריבה (כל טעם שאוהבים) ½ כוס אגוזים […]

עוגה בחושה ומטריפה 👍🏻_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

4 ביצים 1 כוס סוכר 1 מיכל שמנת חמוצה ½ כוס שמן 1 וחצי כוסות קמח מנופה כפית וחצי אבקת אפייה 3 כפות קקאו מנופה (או תחליף – כמו נוטלה 😋) מחממים תנור ל-170–180 מעלות טורבו. בקערת מיקסר עןמד/מיקסר ידני. מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה עד לקציפה בהירה וסמיכה מאוד (בערך 7 דקות). מורידים […]

ריבועי שוקולד וקשיו_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇

כוס חד פעמי קר בקערה מקציפים 2 ביצים 2 סוכר וניל 3 כפות סוכר מוסיפים חצי כוס שמן כוס שמנת מתוקה 2 כוסות קמח 1 אפיה מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מלבנית משומנת מפזרים מעל כמה כפיות ממרח בטעם שוקולד קשיו קצוץ ובעזרת שיפוד מערבבים קלות 180 מעלות כ25/30 דקות בוזקים כשמצטננת אבקת סוכר וחותכים לריבועים

עוגת תפוזים רכה 👌_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים בכוס ח.פ קר שקופה 2 תבניות אינגליש או תבנית רינג קוטר 22 בקערת המקסר 3 חלבונים L 1/2 חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל קערה נפרדת : 3 חלמונים 1/2 חצי כוס סוכר 1/2 חצי כוס מיץ תפוזים 1/2 חצי כוס שמן 1 כפית מגרידת תפוז/לימון קערה נוספת: 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת […]

קינוח מיני שוקולד דובאי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים : 1 חבילת שערות קדאיף 3 כפות חמאה מומסת 200 גרם שוקולד חלב(לבסיס) 100 גרם שוקולד לבן(לציפוי) מחית פיסטוק פיסטוקים קלויים קצוצים 500 מיל שמנת מתוקה 3 כפות גבינה לבנה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר רבע כוס חלב תבנית שקעים קוביות מסיליקון לבסיס: 3 כוסות שערות קדאיף 2 כפות שמן קנולה או […]

מגולגלות תמרים וחלווה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים בכוס חד פעמי קר 4 ושליש כוסות קמח כוסמין/קמח לבן 1 כוס שמן 1 ושליש כוס מיץ תפוזים טבעי 2 סוכר וניל 1 אפיה ממרח תמרים אופן ההכנה : בקערה יוצקים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד # מחלקים את הבצק ל 3 חלקים […]

פתיתים עם חלקי עוף ותרד_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

מצרכים: חלקי עוף (כרעיים, שוקיים או כנפיים) 1 כוס פתיתים 2 כפות שמן זית 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות 2 כוסות מים חופן עלי תרד טריים (או קפוא מופשר וסחוט) לתיבול המים: 1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור 1 כפית פפריקה ½ כפית כורכום ¼ כפית כמון (אופציונלי) עלה דפנה אחד (לא […]

עוגת גבינה קלאסית_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים להקצפה : 5 חלבונים לארג 1 כוס סוכר ח.פ.חם להקציף היטב ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף רך ולא נוקשה ! בקערה נפרדת לערבב בכף 5 חלמונים מעט גרידת לימון 5 כפות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל 750 גבינה לבנה 400 מיל שמנת חמוצה רגילה מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך קערת הגבינות בתנועות קיפול בשלוש פעמים […]

אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים לבצק : מידה בכוס קרטון 200 גר חמאה 2 כוסות קרונפלור (240 גר) 1 כוס אבקת סוכר (140גר) 4 חלמונים 2 שקיקי סוכר וניל 1 כפית אבקת אפיה 11/2 כוסות קמח (210גר) או לפי הצורך. אופן הכנה שמים בקערה מצרכים יבשים קמח קרונפלור א.סוכר א.אפיה סוכר וניל מערבבים היטב מוסיפים חלמונים וחמאה ואת הקמח […]

מיני קרמשניט במילוי פטסייר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇👇

לוקחים בצק עלים חותכים אותו לריבועים קטנים בגודל חצי קלף מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף . ומעליו תבנית נוספת של תנור זהה לתבנית שמלמטה . מכניסים לתנור ביחד עם התבניות שמעל בחום בנוני כ 25 -30 דקות עד להזהבה נאה קרם פטיסייר בסיר […]

עוגת גבינה בציפוי שמנת מתוקה וריבת אוכמניות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים : 5 חלבונים L 1 כוס סוכר ח.פ.חם להקציף היטב ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף רך ולא נוקשה ! בקערה נפרדת לערבב בכף 5 חלמונים מעט קליפת לימון 5 כפות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל 750 גבינה לבנה 400 מיל שמנת חמוצה רגילה מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך קערת הגבינות בתנועות קיפול בשלוש פעמים משמנים […]

עוגת מוס דובאי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים : חבילת שערות קדאיף 2 כפות שמן קנולה/חמאה 300 גרם שוקולד לבן מחית פיסטוק פיסטוקים קלויים 500 מיל שמנת מתוקה 3 כפות גבינה לבנה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר רבע כוס חלב רינג קוטר 22 לקישוט : 3 כפות פיסטוקים קלויים קצוצים . תבנית/רינג בקוטר 22 לבסיס: 3 כוסות שערות קדאיף 2 […]

מאפה פילו במילוי גבינות ותרד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇

קל טעים ומתאים לשבועות. בכדי להכין נצטרך: חבילת בצק פילו. 4 ביצים. קופסת גבינה בולגרית חבילת גבינת חמד או כנען. 25 גרם חמאה לטיגון. חצי חבילת תרד אפשר גם קפוא. חצי כפית פלפל שחור. כוס וחצי פתיתי גבינה צהובה או מוצרלה. לחתוך חצי מבצק הפילו לרצועות לפזר במחבת עם החמאה . בקערה נפרדת נכניס ביצים, […]

חיתוכיות שוקולד קינדר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים לבסיס: 250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 2 כפות גדושות ממרח שוקולד קינדר /נוטלה 2 כפות אגוזי לוז קלויים טחונים דק 350- 400 גרם ביסקויטים קצוצים אופן הכנת הבסיס: להמיס את הקרם קוקוס/קצפת יחד עם השוקולד במיקרוגל בפולסים ולערבב היטב להוסיף ממרח ואגוזי לוז ולערבב היטב . להוסיף לתערובת השוקולד ביסקויטים […]

פיתות מלאות סמנה(חמאה מזוקקת)_סרטון+מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים 👇👇

דומה למלאווח. את המתכון ראיתי דווקא אצל ערביה נורא הזכיר לי מלאווח החלטתי להכין מהכמויות שלי. 4 כוסות קמח כף שמרים כפית מלח 2 כפות סוכר. 2 כוסות מים פושרים. הבצק אמור להיות רך לא לפחד ללוש המון זמן בסוף לא נדבק. למרוח מעט שמן ולכסות לשעה. לאחר שעה ללוש שוב לחלק ל4 כדורים למתוח […]

עוגת גבינה אפויה בנינג'ה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 3 ביצים חצי כוס סוכר כפית תמצית וניל מוסיפים חצי כוס שמן 1 פודינג וניל כוס ורבע כוסות קמח 500 גרם גבינה לבנה 1 אפיה לערבב היטב למזוג לתבנית עגולה משומנת לקשט באגוזי מלך תוכנית אפיה 160 מעלות כ40 דקות לבדוק בשיפוד לבזוק אבקת סוכר כשמצטננת

עוגת וניל בחושה ללא גלוטן._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇

המצרכים: 3 ביצים כוס סוכר 50 גרם חמאה. כפית תמצית וניל כוס חלב כוס קוקוס כוס וחצי קמח ללא גלוטן. שקית אבקת אפיה. לציפוי ריבה. לערבב ביצים ,סוכר ,וניל, חמאה חלב להוסיף קמח, קוקוס, ואבקת אפיה . להניח מעל 2 כפות ריבה פשוט לזלף מעל. לשמן תבנית אינגלייש קייק לאפות בחום 170 שעה.

בראוניז גבינה פירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇

לבצק 150 גרם שוקולד מריר. 100 גרם חמאה. 2 ביצים כוס קמח 2 כפות קקאו חצי כוס סוכר תמצית וניל. לגבינה 200 גרם גבינת שמנת ביצה כוס פירות יער טחונים(אפשר 2 כפות ריבת תות,או פירות יער). סוכר וניל רבע כוס סוכר(אם שמים ריבה אין צורך בסוכר). להמיס שוקולד וחמאה בקערה נפרדת להניח קמח סוכר, 2 […]

בסבוסה לבנונית ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים 👇👇

עירבוב ידני ❤️קל וטעים❤️ על הגז לבשל : 2.1/2 כוסות סוכר 2 כוסות מים פרוסת לימון לבשל עד לסירופ מעט סמיך. 1 קילו סולת 1 כוס מיץ תפוזים טיבעי 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה מומסת 2 גביעי יוגורט 400 גרם לא משנה האחוזים) השתמשתי ) לערבב הכל יחד בידי ולהדק לתבנית רצוי תבנית התנור […]

בייגל ממולא בגבינה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים 👇 👇

הריח, הרכות, הטעם – פשוט חלום! מצרכים: 1 ק"ג קמח מנופה, 2 כפות שמרים יבשים, 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, ¼ כוס שמן, כ-3 כוסות מים בהדרגה. לציפוי: חלב/מים + שומשום או כל ציפוי שאוהבים. הכנה: לערבב קמח, סוכר, שמרים. להוסיף מים בהדרגה, שמן, מלח וללוש לבצק רך-דביק. להתפיח 40 דק' בקערה משומנת. לרדד, […]

מאפינס תפוזים שהילדים חוטפים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇

מאפינס תפוזים שהילדים חוטפים לפני שמתקרר ,גם אנחנו🤭 לטעים הזה נצטרך👇🏻 1 כוס סוכר (אפשר עוד חצי לאוהביי המתוק), 1 כוס שמן, 4 ביצים, קליפה מגוררת מתפוז (או כף גרר), 1 כוס מיץ תפוזים (עדיף טרי), 2 ורבע כוסות קמח מנופה, שקית אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס (כמה שאוהבים). לערבל: סוכר, שמן, ביצים, מיץ. להוסיף: קליפת […]

עוגת גזר מטריפה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

מתלבטים איזה עוגה להכין לשבת, קבלו עוגת גזר מטריפה😋 מצרכים: 3 כוסות גזר מגורר דק (כוס חד-פעמית לשתייה חמה) 1 כוס וחצי קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 1 כוס סוכר 1 כפית קינמון טחון 1 כוס שמן 5 ביצים 4 כפות אגוזים טחונים גס חופן שוקולד צ’יפס (לא חובה, אבל מוסיף המון) אופן ההכנה: […]

עוגת ביסקוויטים קרה מתחסלת😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

מצרכים: כ־400 גרם ביסקוויטים 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל) 1 כוס חלב 1 פודינג וניל אינסטנט 2 כפות גבינה לבנה (לא משנה אחוזי שומן) סוכר – לפי הטעם (לא חובה) הכנה: 1. מקציפים שמנת, חלב, פודינג וגבינה לבנה עד שמתקבל קרם סמיך ונוח למריחה. אם דליל מדי – להוסיף כף פודינג ולהקציף מעט. 2. טובלים […]

רוגלך או קרנץ שוקולד ללא שמן על בסיס טחינה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים: מידה בכוס חד.פעמי חם 4 כוסות קמח 1/2 חצי כוס סוכר 1/2 חצי כוס טחינה 1 ביצה L 1 כף שמרים 1 כוס מים בערך + כף שתיים נוספות לפי הצורך אופן הכנה בקערה שמים את הקמח הסוכר הוניל מערבבים היטב בכף עושים גומה שמים בתוכה שמרים וחצי כפית סוכר ורבע מהכוס מים מערבבים […]

עוגת שוקולד במיקרו.. ❤️❤️ היא רכה ועסיסית _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

ואפשרי חצי כמות … להקציף והכל יחד 4 ביצים 1 כוס סוכר לקצף בהיר להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח 4 כפות שוקולית 4 כפות קקאו 1 אפיה וכוס מים חמימים . כוס מדידה לשתיה חמה . לשמן תבנית סיליקון ולהכניס למיקרו למספר דקות לי לקח 6 -7 דקות . לציפוי […]

עוגת נוטלה מטריפה🔥 אחת מהטעימות😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

מי בא לאפות את עוגת יאמי דה לוקס?! עוגת קקאו-נוטלה אגוזית, מהירה וקלה להכנה היא נדירה בטירוף! אם תכינו – אשמח שתשתפו בתמונות איך יצא לכם (אני אופה את העוגה בדיוק כפי שכתוב – בלי המרות ובלי קיצורים)הכי טעימה ככה נוטלה ואגוזים, עסיסית בטירוף אז👇 1. מחממים תנור ל-180 מעלות, חום עליון ותחתון. 2. ניתן […]

מגולגלות כוסמין על בסיס טחינה … פרווה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים ל 2 רולדות : 1/2 חצי כוס טחינה גולמית 1/2 חצי כוס מים רותחים 1 שקית סוכר וניל 1 כפית גדושה א. אפיה 2 כוסות קמח כוסמין מלא טיפונת מלח למילוי: ממרח תמרים קינמון קוקוס אופן הכנה : שמים בקערה את הטחינה והמים הרותחים מערבבים היטב מוסיפים את הסוכר וניל קמח מלח וא.אפיה ולשים […]

עוגת תפוחים🍎_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

4 תפוחים מכל סוג – מתוקים או חמוצים לקלף ולחתוך לקוביות (או כל צורה אחרת) להניח בקערה ולפזר מעל: כף קינמון כף ורבע סוכר לבן או חום כף וחצי אגוזים טחונים שפריץ מיץ לימון לערבב היטב ולהניח בצד. בלילה: ¾ כוס שמן 1½ כוסות קמח (מנופה) שקית אבקת אפייה כוס סוכר 4 ביצים גדולות בטמפרטורת […]

תפוח מסוכר 🍎_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

עצמאות שמח למדינתינו 🇮🇱 לא ישברו את רוחינו 🙏כי עם ישראל חי וקיים 🤲 מצרכים ל 5 יחידות 5 תפוחים אדומים 5 שיפודים עבים 1.5 כוסות סוכר חצי כוס מים חצי כוס סירופ גלוקוז כפית מיץ לימון אופן הכנה: לערבב היטב ולהביא לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ להעביר ללהבה בינונית ולבשל עד להופעת צבע קרמלי […]

עוגת שוקולד קלה אהובה על ילדים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

נפו קמח! ביצים בטמפרטורת חדר. לא לערבב יתר על המידה – ערבוב קצר בלבד עד איחוד. לפני אפייה, להכות את התבנית פעמיים על השיש. אפשרויות ציפוי: רק שוקולד (ללא קוקוס) או פידור באבקת סוכר/סוכריות. מצרכים לעוגה: כוס שוקולית כוס סוכר גביע שמנת חמוצה כוס שמן כוס ורבע קמח 4 ביצים גדולות שקיק אבקת אפייה כפית […]

פשטידת ירקות וגבינות מטריפה!_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

שבועות מתקרב — אל תפספסו!! מי שלא מכין — מפסיד! מצרכים: בצק עלים בצל אחד חצי כרובית, מפורקת לפרחים קטנים (כל פרח לחצות לחצי) קישוא חתוך לקוביות עגבנייה חתוכה לקוביות פטריות חתוכות הכנת הירקות: לייבש היטב את כל הירקות. לטגן את הבצל, הכרובית והקישוא עם מלח, פלפל שחור וכפית חוויאג' (או קארי). כשהירקות מתרככים, להוסיף […]

סירות זוקיני ממולאות קציצת דג_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 על מצע של כרישה ותרד טורקי בחמאה ויין לבן מה צריך? לזוקיני: 6 זוקיני פרוסים לאורך ונקיים מהבשר שלהם בפנים. למילוי קציצות דג: 1/2 קילו דג לבן טרי טחון ללא עור ועצמות (לברק/ דניס/ כל דג לבן יתאים פה) כף שמן זית בצל קטן קצוץ […]

קונוס טורטיה קריספי ממולא מעורב ירושלמי ללא גולטן, טעיםםםם!_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 בעצמאות 2025 לא עושים שוב רק על האש סטנדרטי, קבלו מנה חגיגית, קלה להכנה ומתאימה גם לצליאקים. למעורב: 4 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים דק 300 גרם לבבות עוף טריים ונקיים 400 גרם כבדי עוף טריים 400 גרם פילה עוף תיבול: כף סילאן כפית כמון כפית […]

עוגת קרם ברולה ❤️❤️🙏_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית: 3/4 חבילת ביסקויטים טחונים לאבקה 60 גרם חמאה מומסת לערבב ולהדק על תבנית או רינג 22 ולהקפיא עד להכנת הבורלה. לתוך סיר קטן 1/2 ליטר שמנת מתוקה וכפית מחית וניל . לתוך צלוחית לשים 5 חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב. לחמם את השמנת קלות ולהשוות טמפרטורות ( לקחת מהשמנת מעט ולערבב לחלמונים) לערבב ולהחזיר […]

קונכיות פסטה ממולאות גבינות_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

מה צריך? חבילת קונכיות פסטה גדולות למלית גבינות: חצי גביע גבינת שמנת או ריקוטה (125 גרם) חבילה של גבינת טוב טעם/ כנען (200 גרם) 1.5 כוסות גבינות קשות מגורדות (אני השתמשתי בגאודה כמהין, גאודה פסטו וגאודה עגבניות מיובשות, אתם יכולים להשתמש בכל גבינה קשה שיש לכם בבית, לא חייב מיוחדות) חצי קופסה שמנת לבישול/ מתוקה […]

ריבועי סילאן ושקדים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇

כוס מידה אוברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 2 כפות סוכר כף סילאן מוסיפים חצי כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן כוס קמח לבן חצי כוס שקדים קצוצים 1 אפיה 2 סוכר וניל מערבבים ומוזגים לתבנית משומנת 180 מעלות 25/30 דקות כשמתקררת חותכים לריבועים ןבוזקים אבקת סוכר

כרובית משגעת שאתם חיבים להכין😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

ולמה? כי זה מה זה טעים😋 ללא שמן ובלגן .בתנור כרובית אפויה פריכה, בלי טיגון ובלי רגשות אשמה. מתכון קל ומהיר. נצטרך: ראש כרובית בינוני 3 ביצים 1 כפית פפריקה 1 כפית אבקת שום מלח ופלפל לפי הטעם 150 גרם קמח מצה או פירורי לחם (או חצי-חצי) מרתיחים סיר מים עם מלח, מפרידים את פרחי […]

אגוז מלך/תמר במילוי מרציפן שקדים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי קרטון מצרכים : 3 כוסות קמח שקדים כוס ורבע אבקת סוכר רבע כפית קליפת לימון מגורדת חצי לימון סחוט 1/3 שליש כוס מים רותחים או לפי הצורך אופן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים ואת המים מוסיפים בהדרגה לפי הצורך בערך חצי כוס מים מחלקים לשלושה ארבעה חלקים ומוסיפים מעט צבע מאכל […]

קציצות מעקודה מטריפות_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

מצרכים: 1 בצל גדול קצוץ 3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים 1 צרור פטרוזיליה. עלים 5 ביצים 1 כפית פפריקה מתוקה כ 1/4 כפית פפריקה חריפה כ 1/4 כפית כמון כ 1/2 כפית מלח 1/3 כפית פלפל שחור שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מטגנים את הבצל עד להזהבה מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה. מחממים […]

ארטישוק ממולא גבינות_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים 👇👇 לכניסה למתכון לחצו על 👇 הקישור 👇👇

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 לאחרונה אני ממש בקטע של מנות פשוטות וקלות להכנה אבל גם קלילות ומפנקות מאוד, בעיקר אחרי האוכל הכבד של פסח. זאת מנה שנראת כמו פתיחה של מסעדה טובה והטעם שלה אגדי אבל לא תאמינו כמה זה קל ומהיר ויש עדיין מלא ארטישוק טרי וטעים בשווקים […]

פרנילים במילוי פיסטוק ופקאן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים: תבנית לפרנילים למילוי : 200 גרם שוקולד חלב/לבן/מריר להמיס את השוקולד ולהוסיף 3/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים או 3/4 כוס פקנים מסוכרים קצוצים או פקנים מלוחים קלויים קצוצים לערבב היטב לציפוי: 100 גרם שוקולד מומס לציפוי להכנת הפרנילים: להמיס 100 גרם שוקולד לצקת כפית בתוך כל שקע של תבנית לפרנילים להקפיא 10 דקות להמיס […]

סיגרים במילוי בשר כשר לפסח_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים

את המתכון הזה אני לימדתי את חמותי ז"ל . בכול שנה חמותי אסתר מוספי הייתה מכינה לי את החומרים . באתי אליה לחג והכנתי אותם ובשנה שעברה כשהייתה ממש חולה היא לא רצתה לאכול כלום בחג חוץ מהסיגרים. אופן ההכנה : מרטיבים היטב מצות ומכסים במגבת. [אם הן לא מתקפלות טוב מרטיבים פעם שנייה] בינתיים […]

מאפינס שוקולד חלבי בנינג'ה -כשר לפסח_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים חצי כוס סוכר מוסיפים 1 שמנת מתוקה חצי כוס שמן 2 כפות ממרח בטעם שוקולד 1 חבילה קמח תופח לפסח מערבבים היטב מוזגים לתבניות מאפינס בעזרת כף תוכנית אפיה 170 מעלות כ20 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות