פיתות מלאות סמנה(חמאה מזוקקת)_סרטון+מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים 👇👇

דומה למלאווח. את המתכון ראיתי דווקא אצל ערביה נורא הזכיר לי מלאווח החלטתי להכין מהכמויות שלי. 4 כוסות קמח כף שמרים כפית מלח 2 כפות סוכר. 2 כוסות מים פושרים. הבצק אמור להיות רך לא לפחד ללוש המון זמן בסוף לא נדבק. למרוח מעט שמן ולכסות לשעה. לאחר שעה ללוש שוב לחלק ל4 כדורים למתוח […]

עוגת גבינה אפויה בנינג'ה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 3 ביצים חצי כוס סוכר כפית תמצית וניל מוסיפים חצי כוס שמן 1 פודינג וניל כוס ורבע כוסות קמח 500 גרם גבינה לבנה 1 אפיה לערבב היטב למזוג לתבנית עגולה משומנת לקשט באגוזי מלך תוכנית אפיה 160 מעלות כ40 דקות לבדוק בשיפוד לבזוק אבקת סוכר כשמצטננת

עוגת וניל בחושה ללא גלוטן._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇

המצרכים: 3 ביצים כוס סוכר 50 גרם חמאה. כפית תמצית וניל כוס חלב כוס קוקוס כוס וחצי קמח ללא גלוטן. שקית אבקת אפיה. לציפוי ריבה. לערבב ביצים ,סוכר ,וניל, חמאה חלב להוסיף קמח, קוקוס, ואבקת אפיה . להניח מעל 2 כפות ריבה פשוט לזלף מעל. לשמן תבנית אינגלייש קייק לאפות בחום 170 שעה.

בראוניז גבינה פירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇

לבצק 150 גרם שוקולד מריר. 100 גרם חמאה. 2 ביצים כוס קמח 2 כפות קקאו חצי כוס סוכר תמצית וניל. לגבינה 200 גרם גבינת שמנת ביצה כוס פירות יער טחונים(אפשר 2 כפות ריבת תות,או פירות יער). סוכר וניל רבע כוס סוכר(אם שמים ריבה אין צורך בסוכר). להמיס שוקולד וחמאה בקערה נפרדת להניח קמח סוכר, 2 […]

בסבוסה לבנונית ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים 👇👇

עירבוב ידני ❤️קל וטעים❤️ על הגז לבשל : 2.1/2 כוסות סוכר 2 כוסות מים פרוסת לימון לבשל עד לסירופ מעט סמיך. 1 קילו סולת 1 כוס מיץ תפוזים טיבעי 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה מומסת 2 גביעי יוגורט 400 גרם לא משנה האחוזים) השתמשתי ) לערבב הכל יחד בידי ולהדק לתבנית רצוי תבנית התנור […]

בייגל ממולא בגבינה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים 👇 👇

הריח, הרכות, הטעם – פשוט חלום! מצרכים: 1 ק"ג קמח מנופה, 2 כפות שמרים יבשים, 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, ¼ כוס שמן, כ-3 כוסות מים בהדרגה. לציפוי: חלב/מים + שומשום או כל ציפוי שאוהבים. הכנה: לערבב קמח, סוכר, שמרים. להוסיף מים בהדרגה, שמן, מלח וללוש לבצק רך-דביק. להתפיח 40 דק' בקערה משומנת. לרדד, […]

מאפינס תפוזים שהילדים חוטפים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇

מאפינס תפוזים שהילדים חוטפים לפני שמתקרר ,גם אנחנו🤭 לטעים הזה נצטרך👇🏻 1 כוס סוכר (אפשר עוד חצי לאוהביי המתוק), 1 כוס שמן, 4 ביצים, קליפה מגוררת מתפוז (או כף גרר), 1 כוס מיץ תפוזים (עדיף טרי), 2 ורבע כוסות קמח מנופה, שקית אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס (כמה שאוהבים). לערבל: סוכר, שמן, ביצים, מיץ. להוסיף: קליפת […]

עוגת גזר מטריפה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

מתלבטים איזה עוגה להכין לשבת, קבלו עוגת גזר מטריפה😋 מצרכים: 3 כוסות גזר מגורר דק (כוס חד-פעמית לשתייה חמה) 1 כוס וחצי קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 1 כוס סוכר 1 כפית קינמון טחון 1 כוס שמן 5 ביצים 4 כפות אגוזים טחונים גס חופן שוקולד צ’יפס (לא חובה, אבל מוסיף המון) אופן ההכנה: […]

עוגת ביסקוויטים קרה מתחסלת😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇

מצרכים: כ־400 גרם ביסקוויטים 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל) 1 כוס חלב 1 פודינג וניל אינסטנט 2 כפות גבינה לבנה (לא משנה אחוזי שומן) סוכר – לפי הטעם (לא חובה) הכנה: 1. מקציפים שמנת, חלב, פודינג וגבינה לבנה עד שמתקבל קרם סמיך ונוח למריחה. אם דליל מדי – להוסיף כף פודינג ולהקציף מעט. 2. טובלים […]

רוגלך או קרנץ שוקולד ללא שמן על בסיס טחינה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

מצרכים: מידה בכוס חד.פעמי חם 4 כוסות קמח 1/2 חצי כוס סוכר 1/2 חצי כוס טחינה 1 ביצה L 1 כף שמרים 1 כוס מים בערך + כף שתיים נוספות לפי הצורך אופן הכנה בקערה שמים את הקמח הסוכר הוניל מערבבים היטב בכף עושים גומה שמים בתוכה שמרים וחצי כפית סוכר ורבע מהכוס מים מערבבים […]

עוגת שוקולד במיקרו.. ❤️❤️ היא רכה ועסיסית _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

ואפשרי חצי כמות … להקציף והכל יחד 4 ביצים 1 כוס סוכר לקצף בהיר להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח 4 כפות שוקולית 4 כפות קקאו 1 אפיה וכוס מים חמימים . כוס מדידה לשתיה חמה . לשמן תבנית סיליקון ולהכניס למיקרו למספר דקות לי לקח 6 -7 דקות . לציפוי […]

עוגת נוטלה מטריפה🔥 אחת מהטעימות😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

מי בא לאפות את עוגת יאמי דה לוקס?! עוגת קקאו-נוטלה אגוזית, מהירה וקלה להכנה היא נדירה בטירוף! אם תכינו – אשמח שתשתפו בתמונות איך יצא לכם (אני אופה את העוגה בדיוק כפי שכתוב – בלי המרות ובלי קיצורים)הכי טעימה ככה נוטלה ואגוזים, עסיסית בטירוף אז👇 1. מחממים תנור ל-180 מעלות, חום עליון ותחתון. 2. ניתן […]

מגולגלות כוסמין על בסיס טחינה … פרווה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים ל 2 רולדות : 1/2 חצי כוס טחינה גולמית 1/2 חצי כוס מים רותחים 1 שקית סוכר וניל 1 כפית גדושה א. אפיה 2 כוסות קמח כוסמין מלא טיפונת מלח למילוי: ממרח תמרים קינמון קוקוס אופן הכנה : שמים בקערה את הטחינה והמים הרותחים מערבבים היטב מוסיפים את הסוכר וניל קמח מלח וא.אפיה ולשים […]

עוגת תפוחים🍎_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

4 תפוחים מכל סוג – מתוקים או חמוצים לקלף ולחתוך לקוביות (או כל צורה אחרת) להניח בקערה ולפזר מעל: כף קינמון כף ורבע סוכר לבן או חום כף וחצי אגוזים טחונים שפריץ מיץ לימון לערבב היטב ולהניח בצד. בלילה: ¾ כוס שמן 1½ כוסות קמח (מנופה) שקית אבקת אפייה כוס סוכר 4 ביצים גדולות בטמפרטורת […]

תפוח מסוכר 🍎_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

עצמאות שמח למדינתינו 🇮🇱 לא ישברו את רוחינו 🙏כי עם ישראל חי וקיים 🤲 מצרכים ל 5 יחידות 5 תפוחים אדומים 5 שיפודים עבים 1.5 כוסות סוכר חצי כוס מים חצי כוס סירופ גלוקוז כפית מיץ לימון אופן הכנה: לערבב היטב ולהביא לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ להעביר ללהבה בינונית ולבשל עד להופעת צבע קרמלי […]

עוגת שוקולד קלה אהובה על ילדים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

נפו קמח! ביצים בטמפרטורת חדר. לא לערבב יתר על המידה – ערבוב קצר בלבד עד איחוד. לפני אפייה, להכות את התבנית פעמיים על השיש. אפשרויות ציפוי: רק שוקולד (ללא קוקוס) או פידור באבקת סוכר/סוכריות. מצרכים לעוגה: כוס שוקולית כוס סוכר גביע שמנת חמוצה כוס שמן כוס ורבע קמח 4 ביצים גדולות שקיק אבקת אפייה כפית […]

פשטידת ירקות וגבינות מטריפה!_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

שבועות מתקרב — אל תפספסו!! מי שלא מכין — מפסיד! מצרכים: בצק עלים בצל אחד חצי כרובית, מפורקת לפרחים קטנים (כל פרח לחצות לחצי) קישוא חתוך לקוביות עגבנייה חתוכה לקוביות פטריות חתוכות הכנת הירקות: לייבש היטב את כל הירקות. לטגן את הבצל, הכרובית והקישוא עם מלח, פלפל שחור וכפית חוויאג' (או קארי). כשהירקות מתרככים, להוסיף […]

סירות זוקיני ממולאות קציצת דג_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 על מצע של כרישה ותרד טורקי בחמאה ויין לבן מה צריך? לזוקיני: 6 זוקיני פרוסים לאורך ונקיים מהבשר שלהם בפנים. למילוי קציצות דג: 1/2 קילו דג לבן טרי טחון ללא עור ועצמות (לברק/ דניס/ כל דג לבן יתאים פה) כף שמן זית בצל קטן קצוץ […]

קונוס טורטיה קריספי ממולא מעורב ירושלמי ללא גולטן, טעיםםםם!_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 בעצמאות 2025 לא עושים שוב רק על האש סטנדרטי, קבלו מנה חגיגית, קלה להכנה ומתאימה גם לצליאקים. למעורב: 4 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים דק 300 גרם לבבות עוף טריים ונקיים 400 גרם כבדי עוף טריים 400 גרם פילה עוף תיבול: כף סילאן כפית כמון כפית […]

עוגת קרם ברולה ❤️❤️🙏_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית: 3/4 חבילת ביסקויטים טחונים לאבקה 60 גרם חמאה מומסת לערבב ולהדק על תבנית או רינג 22 ולהקפיא עד להכנת הבורלה. לתוך סיר קטן 1/2 ליטר שמנת מתוקה וכפית מחית וניל . לתוך צלוחית לשים 5 חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב. לחמם את השמנת קלות ולהשוות טמפרטורות ( לקחת מהשמנת מעט ולערבב לחלמונים) לערבב ולהחזיר […]

קונכיות פסטה ממולאות גבינות_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

מה צריך? חבילת קונכיות פסטה גדולות למלית גבינות: חצי גביע גבינת שמנת או ריקוטה (125 גרם) חבילה של גבינת טוב טעם/ כנען (200 גרם) 1.5 כוסות גבינות קשות מגורדות (אני השתמשתי בגאודה כמהין, גאודה פסטו וגאודה עגבניות מיובשות, אתם יכולים להשתמש בכל גבינה קשה שיש לכם בבית, לא חייב מיוחדות) חצי קופסה שמנת לבישול/ מתוקה […]

ריבועי סילאן ושקדים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇

כוס מידה אוברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 2 כפות סוכר כף סילאן מוסיפים חצי כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן כוס קמח לבן חצי כוס שקדים קצוצים 1 אפיה 2 סוכר וניל מערבבים ומוזגים לתבנית משומנת 180 מעלות 25/30 דקות כשמתקררת חותכים לריבועים ןבוזקים אבקת סוכר

כרובית משגעת שאתם חיבים להכין😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

ולמה? כי זה מה זה טעים😋 ללא שמן ובלגן .בתנור כרובית אפויה פריכה, בלי טיגון ובלי רגשות אשמה. מתכון קל ומהיר. נצטרך: ראש כרובית בינוני 3 ביצים 1 כפית פפריקה 1 כפית אבקת שום מלח ופלפל לפי הטעם 150 גרם קמח מצה או פירורי לחם (או חצי-חצי) מרתיחים סיר מים עם מלח, מפרידים את פרחי […]

אגוז מלך/תמר במילוי מרציפן שקדים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי קרטון מצרכים : 3 כוסות קמח שקדים כוס ורבע אבקת סוכר רבע כפית קליפת לימון מגורדת חצי לימון סחוט 1/3 שליש כוס מים רותחים או לפי הצורך אופן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים ואת המים מוסיפים בהדרגה לפי הצורך בערך חצי כוס מים מחלקים לשלושה ארבעה חלקים ומוסיפים מעט צבע מאכל […]

קציצות מעקודה מטריפות_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

מצרכים: 1 בצל גדול קצוץ 3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים 1 צרור פטרוזיליה. עלים 5 ביצים 1 כפית פפריקה מתוקה כ 1/4 כפית פפריקה חריפה כ 1/4 כפית כמון כ 1/2 כפית מלח 1/3 כפית פלפל שחור שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מטגנים את הבצל עד להזהבה מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה. מחממים […]

ארטישוק ממולא גבינות_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים 👇👇 לכניסה למתכון לחצו על 👇 הקישור 👇👇

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 לאחרונה אני ממש בקטע של מנות פשוטות וקלות להכנה אבל גם קלילות ומפנקות מאוד, בעיקר אחרי האוכל הכבד של פסח. זאת מנה שנראת כמו פתיחה של מסעדה טובה והטעם שלה אגדי אבל לא תאמינו כמה זה קל ומהיר ויש עדיין מלא ארטישוק טרי וטעים בשווקים […]

פרנילים במילוי פיסטוק ופקאן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים: תבנית לפרנילים למילוי : 200 גרם שוקולד חלב/לבן/מריר להמיס את השוקולד ולהוסיף 3/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים או 3/4 כוס פקנים מסוכרים קצוצים או פקנים מלוחים קלויים קצוצים לערבב היטב לציפוי: 100 גרם שוקולד מומס לציפוי להכנת הפרנילים: להמיס 100 גרם שוקולד לצקת כפית בתוך כל שקע של תבנית לפרנילים להקפיא 10 דקות להמיס […]

סיגרים במילוי בשר כשר לפסח_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים

את המתכון הזה אני לימדתי את חמותי ז"ל . בכול שנה חמותי אסתר מוספי הייתה מכינה לי את החומרים . באתי אליה לחג והכנתי אותם ובשנה שעברה כשהייתה ממש חולה היא לא רצתה לאכול כלום בחג חוץ מהסיגרים. אופן ההכנה : מרטיבים היטב מצות ומכסים במגבת. [אם הן לא מתקפלות טוב מרטיבים פעם שנייה] בינתיים […]

מאפינס שוקולד חלבי בנינג'ה -כשר לפסח_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים חצי כוס סוכר מוסיפים 1 שמנת מתוקה חצי כוס שמן 2 כפות ממרח בטעם שוקולד 1 חבילה קמח תופח לפסח מערבבים היטב מוזגים לתבניות מאפינס בעזרת כף תוכנית אפיה 170 מעלות כ20 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות

עוגת שוקולד קרמית כשרה לפסח ללא גלוטן_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 4 ביצים מופרדות 1/2 כוס שמן זרעי ענבים 1/2 כפית מלח 1/2 כוס אבקת חרובים 2 כפות קקאו 1/4 כוס מים רותחים 1/2 כוס שמנת צמחית 1 כוס קמח תמי לעוגת ללא גלוטן 1 כפית אפיה ללא אלומיניום 1.1/4 כוסות סוכר הכנה לקערה מכניסים ומערבבים חלמונים שמן מלח אבקת חרובים קקאו מים רותחים ושמנת […]

עוגת גבינה פירורים ללא אפיה (גם לפסח) 🌹_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

לבסיס ולפירורים : 1 חבילת עוגיות יין טחונות 380 גרם 200 גרם חמאה מומסת מוסיפים את פירורי העוגיות לחמאה המומסת בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת פירורים מצופים בחמאה שומרים בצד כוס מהפירורים לציפוי ואת השאר משטחים בתבנית קוטר 22 למילוי גבינה : 500 מ'ל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר מקציפים את […]

מצה מטוגנת במילוי פריקסה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 4 מצות חצויות למילוי : 2 תפוח אדמה מבושל 3 ביצים קשות מעט גרידת לימון כפית עריסה מלח פלפל מעט בצל ירוק קצוץ 2 קופסאות טונה חותכים את תפוח אדמה והביצים הקשות לקוביות מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב אופן הכנה : מרטיבים מצות משאירים למנוחה חצי שעה מכוסה חוצים כל מצה ל […]

עוגת שוקולד הכי טעימה שתכינו אי פעם…עוגת שוקולד עשירה ומושחתת כשרה לפסח וללא גלוטן_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 200 גרם שוקולד מריר מומס 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס שמן כף גדושה קקאו 250 מ"ל שמנת מתוקה 1 כוס מים רותחים 1 כוס קמח שקדים 1/2 כוס קמח חומוס 1/2 כוס קוקוס טחון 2 כפיות אבקת אפייה 4 ביצים L כפית תמצית וניל איכותית […]

פאי לימון לעצלנים – בגרסה כשרה לפסח_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 קלתית נימוחה מקמח שקדים, קרם לימון חמצמץ ומעל זילוף של קצפת רכה שמתמסרת בפה. זה בדיוק הקינוח שאתן רוצות על השולחן – מרשים, מרענן וקל להכנה. פאי שהוא בול בין ביס של בית לקינוח של קונדיטוריה שווה. מה צריך? (תבנית פאי בקוטר 24 ס״מ) לתחתית: […]

ריזוטו פטריות, כמהין וקוביות סלמון_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 ריזוטו פטריות וכמהין עם סלמון בחמאה – מנה של מסעדה, מהמטבח שלי! והכי שווה? הכנתי הכל במיקסר! בלי לערבב בלי סוף, בלי לדאוג שיידבק, ובלי לעמוד ליד הסיר – הוא פשוט עושה הכל לבד, רוצים לראות איך? לחצו על התמונה. מצרכים (8 מנות): לריזוטו: • […]

עוגת קרמבו בציפוי שוקולד חלב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס: 4 חלבונים 1/2 כוס סוכר 1 סוכר וניל 4 חלמונים 1 כף גדושה קרונפלור 2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה 1 כף קוקוס או קמח שקדים 1/4 רבע כפית גרידת לימון 1/4 רבע כוס מיץ תפוזים 2 כפות שמן כפית אבקת אפיה אופן הכנה : מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה מוסיפים חלמונים […]

עוף בתפוזים ושומר – מנה חגיגית, מרשימה וקלילה לשולחן פסח!_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 ✨ ריח מטריף, מראה מלכותי וטעם בלתי נשכח! ✨ מצרכים: 🍗 שוקיים וכרעיים 🥬 שומר גדול, חתוך גס 🍊 תפוז פרוס דק למרינדה: 🍊 מיץ תפוזים סחוט טרי 🍊 גרידת תפוז מתפוז שלם 🧄 שיני שום כתושות 🫚 ג'ינג'ר מגורד 🫒 שמן זית 🍯 סילאן […]

עוגת שוקולד ללא ביצים, מצופה בקצפת ומעל גאנש כשל"פ_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

1.5 כוסות קמח כשלפ 1 כוס שוקולית 3 כפות קקאו 1 כפית נס קפה 1 שקית אבקת אפייה. 1 וחצי כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 2 כפות חומץ רבע כפית סודה לשתייה. 1.5 כוסות מים חמים. הכנה לערבב יבשים להוסיף נוזלים ולערבב היטב. תבנית 24/26 משומנת אפייה ב180 עד לקיסם מאד לח, להוציא מהתנור, נאפה […]

עוגיות חמאה שקדים לפסח_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 מתפצחות, מתפוררות, נמסות בפה בלי קמח, בלי גלוטן – ועם טעם ממכר וריח נהדר! אזהרה: הן מתחסלות בדקה 250 גרם קמח שקדים 100 גרם קורנפלור 5 כפות אבקת סוכר 100 גרם חמאה רכה כפית תמצית וניל איכותית כפית קינמון גרידה מלימון אחד אבקת סוכר לקישוט […]

טורטיות לפסח ללא גלוטן דליקטס_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

חצי כוס שומשום חום טחון אחד וחצי כוסות קמח מצה דק רבע כוס קמח ללא גלוטן 2 כוסות טפיוקה 3 ביצים גדולות רבע כוס שמן 4 כוסות מים קרים 2 כפיות אפיה הכנה מכניסים למעבד כל המצרכים וטוחנים למעט השומשום אותו טוחנים בנפרד יוצקים למחבת טפלון ללא שמן הם מתנפחות בזמן אפיה מוציאים מהמחבת הופכות […]

עוגת גבינה כשרה לפסח וללא גלוטן_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן הנייד שלי : 052-6694613 מתאימה גם לצליאקים מתוקים במיוחד 😊 זאת עוגה שהיא קסם ענני שנמס בפה. היא קלילה, נעימה, מפנקת, וכל כך טעימה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה! איזה כיף שיש קינוח שגם מתאים לפסח וגם ללא גלוטן. — מה צריך? לקצף חלבונים: • 5 חלבונים (לבן […]

קציצות כרובית נחטפות🔥_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

יאמי🔥😋 אם נשאר לכם תפוחיי אדמה מבושלים הכינו את הטעים הזה 🙃לעוד מתכונים👇 אז👇 3 תפוחיי אדמה גדולים מבושלים עם הקליפה כרובית שפורקה לפרחים בגודל בינוני שבושלה במיים רבע שעה. לאחר שסיננתם מהמיים.לחתוך גס עם הסכין 2 גזרים בגודל בינוני מקולפים ומגורדים. בצל מגורר רבע צרור פטרוזיליה, כמות לפי טעמכם. 2 ביצים מלח פפריקה מתוקה. […]

עוגת גזר טעימה כשרה לפסח_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למצרכים 2 כוסות קמח ללא גלוטן 1/2 כוס קמח מולינוי ירוק 1.1/2 כפיות אפיה 3/4 כוס גזר 3/4 כוס שמן 1 כוס סוכר 3/4 כוס מיץ קלמנטינות גרד תפוז 2 סוכר ווניל/ כפית תמצית איך עושים לקערה מערבבים בעטיפה כל המצרכים למעט הקמחים אותם מוסיפים בסוף אם האפיה.שופכים לתבנית אינגלש מרופדת. מכניסים לתנור שחומם מראש […]

עוגת שוקולד כשל״פ וללא גלוטן❤️שחובה חובה להכין_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

כדור גלידה מעל ❤️ 🙏 להקציף : 4 ביצים שלמות 1 כוס סוכר חום עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1/2 כוס שמן 1/2 כוס קקאו 2 כפיות אבקת אפיה כף תמצית וניל 1 וחצי כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים) לשמן תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ20 דקות ולצנן […]

עוגת שקדים מטורפת פרווה ❤️,קלה ללא גלוטן,ללא מיקסר וכשל״פ_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לערבב 4 ביצים 1 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 כפית תמצית וניל איכותית 1.3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים(קמח שקדים) 3/4 כוס קוקוס לערבב היטב ולשפוך לתבנית מצופה בניר אפיה ולפזר שקדים מולבנים פרוסים בנדיבות , תבנית מספר 20 -22 180 מעלות כ30 דקות

בראוניז פרווה❤️ללא גלוטן וכשל״פ_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לחמם במיקרו או על הגז עד להמסה 200 גרם שוקולד מריר 1/2 כוס שמן ולצנן להוסיף 3/4 כוס סוכר לערבב היטב 4 ביצים 1 כוס קורנפלור או קמח ללא גלוטן לאפיה ולמי שאין קמח תפוחי אדמה ❤️לשפוך לתבנית מצופה בנייר אפיה לפזר אגוזים שבורים גס ולא חובה 180 מעלות כ20 ד . קרפ ללא גלוטן❤️❤️❤️לערבל […]