עוגיות פסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 5 חלמונים חצי כוס שמן 3/4 כוס סוכר 400 גרם קוקוס להקציף תחילה את החלמונים (הצהוב) כשהקצף מתחיל לעלות מוסיפים קורט מלח ולהוסיף סוכר באיטיות מוסיפים את השמן מוסיפים את הקוקוס ומזלפים ללא צנטר. לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות במשך 15 דקות. אפשר […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב […]

פסטלה שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חבילת דפי סיגר, האריזה האדומה. מספריים. חלבון ביצה. חצי קילו שקד טחון, 2 כוסות סוכר, חצי כוס מים, המון גרידת לימון, מעט ווניל. לבשל מים וסוכר על אש קטנה למשך 15 דקות עד שיסמיך מאוד, לכבות, להוסיף רבע כוס מיץ לימון, להמתין שיתקרר. להוסיף […]

ריבת מרוזיה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות צימוקים כהים 2 כוסות צימוקים בהירים חצי כוס שמן כוס סוכר כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס חצי כוס מיץ לימון להשרות את הצימוקים בקערה, במים פושרים כשעתיים- שלוש, ולסנן. בסיר מחממים את השמן. מוסיפים את הצימוקים ומטגנים כדקה. מוסיפים גם את […]

עוגיות פריך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כוסות שקדים 1.5 כוסות סוכר (מינימום 1 כוס) 4 ביצים לארג' שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל צבע מאכל ירוק דובדבנים לעיטור לערבב את כל החומרים ביחד, למעט הדובדבן. לתת לזה לנוח שעתיים במקרר. לזלף, לאפות בחום 140 מעלות למשך […]

פקעות/ עוגיות בצק פריך עם שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 150 גר מחמאה כוס סוכר 2 ביצים רבע כוס שמן כוס שקדים עם הקליפה לא קלוי טחון דק 2 כוסות קמח שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה מעט תמצית שקדים לערבב את כל החומרים ביחד לתת לבצק לנוח חצי שעה. ליצור כדורים במשקל 25 […]

פאי פירות הדר לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לקלתית: חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר 50 גרם (1/4 כוס) ביצה 1 יחידה קמח כשר לפסח 210 גרם (1 1/2 כוס) אבקת אפייה 1/2 כפית מצרכים לקרם שקדים: חמאה רכה 150 גרם סוכר 150 גרם (3/4 כוס) ביצים 2 יחידות שקדים […]

עוגת תפוחים משגעת לפסח🍎🍎 ללא שום סוג של קמח לרגישים😊 בחושה קלה להכנה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

אז 👇 4 כפות גדושות סוכר, שקית אחת וניל סוכר. כף שטוחה קינמון .אפשר להפחית או להוסיף לפי טעמכם. 120 גר חמאה בטמפרטורת החדר/מחמאה 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר כף מיץ לימון.גרד לימון בכמות של כפית קטנה 220 גר אגוזים טחונים.דק. . 5 תפוחים מהזן המתוק.מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מונחים בקערה ומעל לזלף מעט מיץ […]

בלינצ'ס לפסח במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח תפוחי אדמה. כוס וחצי מים(כוס חד פעמי שתיה קרה) 2 ביצים. חצי כפית מלח. מילוי בצל קצוץ סלסלת פטריות כף פפריקה כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. כפית כמון. ההכנה: לערבב היטב את חומרי הבלילה זה קצת קשה בהתחלה אחר כך נעשה חלק וקל. לשמן מחבת לנגב את המחבת בנייר מגבת ואז […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב אפילו למחרת לטחון. לטחון בעדינות לאבקה, לא במכונת בשר ולא במג'ימיקס. […]

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים שאתם חיבים לאפות,ולמה? כי היא טעימה, רכה ,משתבחת אם תתאפקו גם יום למחרת ,אל תותרו על הציפוי טעימה מאוד שווה😋 אז👇 375 גרם גזר מגורד , 3 כוסות 250 גרם קמח+אבקת אפיה 1 200 גרם סוכר 1 כפית אבקת קינמון 250 מל שמן 4 ביצים 200 גרם שקדים, טחונים. […]

רולדה😊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  3 ביצים חצי כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כוס וחצי קמח. חצי כוס מיץ תפוזים שקית א, אפיה. רבע כוס שמן כפית תמצית וניל. להקציף ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותופח, להוסיף שאר חומרים בהדרגה ולהנמיך מהירות של המערבל. לרפד תבנית רחבה(אלה שמגיעים עם התנור). לצקת לאפות בחום 170 רבע שעה עד 20 […]

מקרוד מטוגן ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: חצי קילו סולת כוס וחצי קמח 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל קליפת לימון מגוררת 1 כוס שמן רותח על כל המצרכים ואחר כך להוסיף : חצי כפית אפיה כוס ורבע מים מברז למילוי: חבילת תמרים בוואקום מעט ציפורן גרידה מתפוז רבע כוס מיץ תפוזים להכנת מילוי תמרים ; מחממים בסיר על הגז את […]

אלפחורס לבבות ❤️❤️❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מרכיבים בכוס ח.פ. לשתיה חמה 3/4 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח ) 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינק וניל 3 חלמונים L אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לרדד את הבצק […]

ספירלה מרוקאית ( שבקייה קצת אחרת )😋_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

😋😋 קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… ½3 כוסות קמח (490 גרם) אבקת אפיה (10 גרם) 1/2 כוס שמן ( 120 מ"ל) כף חומץ (15 מ"ל) 4 כפות מחוקות אבקת סוכר (32 גרם) כוס מים חמימים (240 מ"ל) מצרכים לסירופ… כוס סוכר (200 גרם) כוס מים (240 מ"ל) 2 כפות מיץ לימון (30 […]

עוגת שמרים תפוזים שקדים פרווה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 הכמות של הבצק מספיקה ל 4 רולים תבנית אינגליש קייק לבצק: קילו קמח כוס סוכר כף וחצי שמרים כוס וחצי מיץ תפוזים (פריגת טיבעי ) 200 גרם מחמאה 3 ביצים לארג' מעט ווניל מעט תמצית שקדים 4 כפות גדושות שקד מולבן טחון כפית שטוחה […]

מאפה מתוק מתוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קל פשוט וטעים בטירוף לבצק: 2 ביצים שקית סוכר ווניל כפית מלח כף חומץ 3 כפות מים כף סוכר לערבב הכל ביחד להוסיף קמח כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס. לעטוף ל15 דקות במקרר. להכין מילוי חצי קילו שקד מולבן. 2 כוסות סוכר גרידת […]

אוזני המן …במילוי תמרים 🎊🎈🎉🥂🥳_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

  מתכון קלאסי פשוט וקל…במילוי שתבחרו . חומרים: 500 גר קמח 1 שקית א. אפיה 2 סוכר וניל 3/4 כוס סוכר 1 חלמון 200 גר חמאה/ מרגרינה רכה מאוד 1/2 מיץ תפוזים / מים אופן ההכנה: לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה… לשים את כל החומרים ללוש עד לקבלת בצק אחיד….כ-2 דקות …(.אין צורך בלישה […]

עוגיות /מגולגלות במילוי ממרח פרג_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

רק סמיילי בתגובות ותוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שלי 😍 🌰🥜🥥 מתכון משופר, קריספי ונשמר יותר… מומלץ !!! חומרים: כוס אוניברסלית 5 וחצי כוסות קמח רגיל. 200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה) 2. כפות שטוחות סוכר. 3/4 כוס שמן 1 כוס מים חמים 1 כף אבקת סוכר. 2 סוכר וניל. 1 שקית אבקת אפיה. למילוי: ממרח פרג/ […]

שומשומיות שוקו או וניל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות 32 יחידות – תלוי בגודל העוגיה תבניות סיליקון משומנות ' מצרכים… 70 גרם חלבון ביצה (מ2 ביצים גודל לארג') 1/2 כוס סוכר (100 גרם) סוכר וניל 50 גרם חמאה מומסת (או מחמאה לפרווה) 1/2 כוס קמח (70 גרם) ½1 כוסות שומשום (195 גרם) הערה – אם רוצים שומשומיות […]

פררו רושה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

– 23 יחידות: למילוי לטחון: 50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים 100 גרם אגוזי לוז קלויים להמיס: 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם מחית נוגט 3 כפות שמן לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף. להקפיא ולחלץ. […]

שבקיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

רעיון לשבקיה פרח למשלוח מנות ! מרדדים את הבצק קורצים בעזרת קורצן פרח עושים כמה חריצים באמצע (לא עד הסוף) מטגנים וטובלים בסירופ למתכון לבצק לשבקיה 👇 מידה בכוס חד פ.חם 1 נטורינה/מרגרינה 11/2 כוס מים רותחים רבע כפית מלח קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח ההכנה; להמיס את הנטורינה והמים ומלח […]

גרגירי חומוס ובצל ברוטב עגבניות_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

בסיר מטגנים 1 בצל קצוץ מוסיפים 2 עגבניות קטנות מרוסקות מערבבים 3-4 דקות מתבלים 2 כפות רסק עגבניות כף פפריקה מתוקה כפית פילפל שחור כפית שום כתוש מערבבים ומוסיפים כוס מים חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה 4 כוסות גרגירי חומוס שבושלו קודם מערבבים ומבשלים כ  30/40 דקות

דפי אורז במלית תפוחי אדמה ובצל מטוגן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית פסח קטגוריות ללא גלוטן שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 20 יחידות כל יחידה עשויה מ3 דפים שמונחים זה על זה מצרכים לבלילה לדפי האורז… כוס חלב (240 מ"ל או מים) ביצה גודל לארג' כף רוטב סויה או סילאן (15 מ"ל) אופן ההכנה… מערבבים את המצרכים היטב עם מזלג בקערה רחבה גדולה מעט […]

רולדה במילוי נוטלה וקצפת❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף 4 חלבונים ולהוסיף 1/2 כוס סוכר להוריד מההקצפה ולהוסיף כפית תמצית וניל 4 חלמונים 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח 1 אבקת אפיה. להפריש 3/4 כוס ולערבב עם כפית קקאו להכניס לשקית זילוף ולצייר מעל נייר אפיה משומן מעט. ציירו איך שאתם רוצים… להכניס לתנור על 180 מעלות ל3 דקות להוציא מהתנור ולשפוך מעל […]

עוגיות רכות נמסות בפה … פלורנטין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לעוגייה: 125 גרם חמאה 50 גרם אבקת סוכר חצי כפית מחית וניל שמינית כפית מלח 150 גרם קמח 20 גרם חלבונים 25 גרם קקאו למילוי: 100 גרם סוכר חום 100 גרם חמאה 100 גרם שקדים 100 גרם גלוקוזה אופן הכנת בצק: מיקסר עם […]

עוגיות בצק פריך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בסיס הבצק: 200 גרם מחמאה או חמאה קרה חתוכה לקוביות כוס שתייה חמה ח.פ אבקת סוכר חצי כפית מלח 2 חלמונים L מעט ווניל 2.5 כוסות קמח 2כפות קורנפלור – בעוגיות שוקולד נחליף בקקאו. לבסיס הזה ניתן לחלק ל 3 טעמים קקאו, ווניל, פיסטוק […]

נשיקות מרנג בצבע שמש 🌞_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המידה בכוס חד פעמי קר מרכיבים: 1 כוס חלבונים 2 כוסות סוכר להקציף היטב ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לזלף נשיקות על גבי נייר אפיה ולאפות בחום 85 מעלות . פס עליון ותחתון שעה וחצי עד שעתיים אם רוצים להוסיף מעט צבע לוקחים מכחול טובלים בצבע ג'ל צהוב או כל צבע שתבחרו . ויוצרים 3 או […]

פשטידת גבינות ופסטה/אטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  (מומלץ אטריות, לא היה לי😐). לבשל אטריות לפי הוראות היצרן לסנן להעביר לקערה להוסיף יוגורט טבעי. גבינה לבנה. שמנת חמוצה. כוס וחצי פתיתי גבינת מוצרלה 2 ביצים כפית מלח כפית פלפל שחור לערבב היטב לצקת לתבנית ולאפות 40 דקות חום 180

עוגות גאורגיות(צ'יחווי) משודרגות_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

חומרים: 7 ביצים מופרדות 1 1/2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח רגיל 2 א.אפייה 2 ס.וניל 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1/4 כוס מיץ לימון + גרידת לימון 2 כפות אינסטנט פודינג וניל להרטבת העוגה: 1כוס מים חמים 2 כפות ריבת תות קרם וניל: 2 שמנת מתוקה 1/4 כוס חלב 1 אינסטנט וניל […]

עוגת וניל ומייפל_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

חומרים: 1 1/2 כוסות סוכר(ח"פ קר) 1 גביע שמנת חמוצה 4 ביצים קורט מלח 3/4 כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות קמח תופח 1 כוס קוקוס לקישוט: סירופ מייפל ואגוזים אופן ההכנה: 1 בקערה נערבב שמנת, וניל,שמן,ביצים,מלח,סוכר לבלילה חלקה 2 להוסיף בהדרגה את הקמח והקוקוס ולערבב להטמעת כל החומרים 3 לשמן תבנית חד […]

לחם פרנה סולת._מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2.5 כוסות מים פושרים כף סוכר כף שמרים יבשים 2 כוסות סולת כף מלח 2.5 כוסות קמח כף קורנפלור רבע כוס שמן. 1. בקערה קטנה לערבב , שמרים כוס מים כף סוכר ולכסות ל 15 דקות. 2. בקערת המיקסר נכניס 2 כוסות סולת, מלח, את הקערית עם השמרים שהכנו ועוד כוס וחצי מים […]

פסים מתוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות (תבניות מאיסוף במכולות שלאחר שיפוץ – 😆) מתקבלים 3 פסים ניתן להכין מהמסה גלילות או כדורים קטנים ומדליקים מצרכים… 200 גרם שוקולד מריר משובח כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים (250 גרם) 1/2 כוס חלב חם (120 מ"ל – או תחליף) 420 גרם […]

סהרוני אגוזי לוז_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לבצק: 4 כוסות קמח מנופה שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל חצי כוס אבקת סוכר 150 גרם מחמאה גרידת לימון חצי כפית מלח 1/4 כוס שמן. ללוש הכל לבצק אחיד. למלית: 4 כוסות אגוזי לוז קלויים טחון דק. חצי כוס דבש חצי כפית קינמון […]

פקעות שוקולד ואגוזי פקאן מסוכר/מקורמל_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בערך 40 עוגיות כוס מידה שתיה חמה ח.פ תמיד גירסה פרווה/ חלבי כוס אגוזי פקאן מקורמל לטחון טוב לאבקה. כף תמצית טופי קרמל או תמצית שוקולד איכותי כף קקאו מר איכותי 350 גרם שוקולד מריר 50 גרם מחמאה או חמאה 3 כפות מים או […]

צ'ורוס סולת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס וחצי סולת חצי כוס קמח 2 כפות סוכר שקית סוכר וניל כפית שמרים כוס מים חמימים מיץ מחצי תפוז קורט מלח קורט סודה לשתיה אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים ומכסים. נותנים לבלילה מנוחה של שעתיים שלוש ואפילו למחרת עוד יותר טוב. […]

פשטידת מח עגל עטוף בחצילים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מחמאר :))) מכינים מח לפי המתכון: מקלפים 4 חצילים וחותכים פרוסות דקות לאורך. ממליחים מניחים במסננת. מקרמלים 6 בצלים פרוס דק דק עם כף סוכר חום על אש קטנה עם מכסה בלי שמן. שוטפים את החצילים ומטגנים עם ממש מעט שמן להשחמה לריכוך בלבד. […]

ריבת קליפות תפוז במילוי אגוזי מלך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חותכים את התפוזים לשמיניות. מניחים בסיר ומבשלים פעמיים שלוש לריכוך ולהסיר את המרירות. מסננים. שוקלים. קילו פרי מוסיפים 700 גרם סוכר 2 כפות מיץ לימון – 2 גרגרים מסטיקה כתושה. על מחבת מחממים כוס אגוזי מלך , כוס שקד טיבעי תנו להם מעט חריכה, […]

מרציפן למילוי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מרציפן מכינים אך ורק עם שקד טבעי כל דבר אחר זה לא מרציפן זה ת'ח'רוודת. חצי קילו שקד לחלוט עם מים רתוחים 10 דקות לכסות עם נייר אלומיניום. לאחר 10 דקות לסנן להעביר את השקדים אל מגבת רצוי מאוד מגבת כהה ולהתחיל לשפשף כך […]

עוגיות בוטנים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  ממיסים במיקרוגל בפולסים 200 גרם שוקולד מריר/חלב מוסיפים בערך כוס וחצי בוטנים קלויים קצוצים בסכין אפילו מלוחים בלי קליפה. מערבבים היטב בעזרת כפית שמים מעט מתערובת בתוך עטרות נייר קטנות מקשטים בפסי שוקולד לבן מומס מפזרים מעל שברי בוטנים מכניסים לקרור חצי שעה באהבה אסתי ♥️

אסאדו עסיסי בתנור_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : 2 קילוגרם בשר אסאדו ירקות : 2 בטטות חתוכות עם קליפה 1 גזר מקולף חתוך 7 בצלים קטנים שלמים מקולפים 6 שיני שום שלמים מקולפים שמן זית תבלינים : פלפל שחור גרוס מלח עבה סילאן כורכום פפריקה אופן ההכנה : שוטפים היטב את נתח האסאדו ומנגבים אותו בנייר סופג בסיר עם תחתית […]

עוגת בולו מקושטת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  כוס סולת כוס וחצי קמח כוס אגוזים כוס צימוקים(לא חייב). כפית תמצית וניל כוס סוכר כוס מיץ תפוזים טבעי 3 ביצים. 2 שקיות אבקת אפיה. לערבב הכל לצקת לתבנית עגולה לא קפיצית מספר 20. לאפות בחום 170 50 דקות הכל כוס חד פעמי. לקשט אני קשטתי בגלידן עם 2 כפות אינסטנט ו2 כפות אבקת […]

השימוש ב 3 תבלינים הכי יקרים בעולם >>> מסטיקה , מחלב , זעפרן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מסבירה על השימוש ב3 תבלינים הכי יקרים בעולם!!! מסטיקה מחלב זעפרן תשמרו את הפוסט הזה מסטיקה קונים רק גרגירים זהב!! לא הגרגרים הלבנים, זה זיוף יקר. כותשים אותם במכתש עם כפית סוכר על מנת לא להרוס את הארומה הטעם והאפקט של המסטיקה. 10 גרם […]

מרק סלק חמוץ – מעדן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית מרקים קטגוריות פסח שחק שולמית – מידות אוניברסליות אתם חייבים לנסות כי זה קל וטעים מאוד מצרכים למרק… 4 סלקים בינונים 4 קישואים בינונים 4 גזרים גדולים 4 בצלים בינונים 1/2 חבילת כרפס עלים כוס מיץ לימון (240 מ"ל) 1/3 כוס שמן (80 מ"ל) כף מחוקה אבקת מרק כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל […]

מקרוד אפוי ברמה אחרת 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  500 גרם סולת 180 גרם קמח מעט מלח חצי כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 200 גרם נטורינה כוס וחצי מים מיי ורדים לפי טעמכם מלית: 400 גרם תמרים מגולענים ( אני טוחן לבד את התמרים) רבע כוס שמן כפית קינמון חצי כפית ציפורן טחון סירופ : 3 כוסות סוכר 2 כוסו מים פרוסת […]