Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

1 ק"ג כרוב חתוך לרבועים של 4-3 ס"מ

2 סלק אדום מקולפים ופרוסים לפרוסות

1 פלפל חריף חתוך לפרוסות (אופציונלי)

מכניסים חלק מהכרוב לצנצנת, מוסיפים כמה פרוסות סלק ופלפל, וכך ממשיכים למלא עד שהצנצנת מתמלאת, בשורה האחרונה שמים כמה פרוסות סלק.

מכסים את הכל במי מלח, 2 כפות מלח גס על כל ליטר מים.

בשלשת הימים הראשונים להשאיר פתוח או סגור רופף כדי שהגזים של התסיסה יוכלו לצאת, לאחר מכן אפשר לסגור את הצנצנת.
אני הוספתי שמן למעלה, תמיד שמה בחמוצים.

מוכן לאכילה לאחר 8-7 ימים.
תראו איזה צבע משגע יש לזה.

טעים טעים מרוש׳קה ❤️❤️

מתכוןמתכון

חמוצים משגעים עם כרוב אדום וסלק
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים