Share with:


פרווה

אופן הכנה

ביסקוטי ‏עוגייה איטלקית ‏לכול ‏מי שאוהבת עוגיות אגוזים שקדים פיסטוק ‏ אגוזי לוזמעדן ‏בבקשה תהנו מצרפת מתכון👇👇

מתכון סיגלית ימין

מצרכים
‏כוס ורבע סוכר
‏שלוש וחצי כוסות קמח מנופה
‏שני כפיות אבקת אפיה
חצי ‏כפית הפקת סודה לשתיה
‏חצי כפית מלח
‏ארבע ביצים
‏שני סוכר וניל
‏שלוש כפיות ‏ברנדי או ‏או ‏שתי כפיות מים
‏כוס אחת ‏מעורבב עם אגוזים ‏פיסטוק שקדים אגוזי לוז ‏אפשר לשים מה שאוהבים

‏אופן ההכנה
‏עובדים עם שתי קערות ‏בקערה אחת ‏מנפים קמח הפקת אפיה הפקת סודה-לשתיה ומלח
‏בקערה שנייה טורפים ביצים סוכר סוכר וניל ויוצקים לקערת החומרים ‏ ‏היבשים ‏מערביבם, ‏מוסיפים את האגוזים‏ פיסטוק ‏אגוזי לוז שקדים ‏,בעזרת ידיים רטובות מחלקים לשניים ‏יוצרים שני נקניקים מנחים אל תבנית עם נייר אפיה אופים על חום 180 מעלות 35 דקות ‏עד הזהבה ‏מצננים ‏לחלוטין לפני שפרוסים את הכיכרות‏ ‏בסכין של לחם ‏פרוסות דקות מנחים על רשת מחזירים לתנור ‏לעוד:25!דקות ‏מצננים ‏לחלוטין ונהנים עם כוס קפה או כוס תה ובתאבון

‏ביסקוטי ‏עוגיות איטלקיות_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים