Share with:


חלבי

אופן הכנה

רולדה במילוי קרם שמנת מתוקה בשילוב דובדבנים חמוצים ובציפוי אגוזי מלך קצוצים – אחת הרולדות הטעימות
6 ביצים Large מופרדות
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
1 כוס קמח לבן
2 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 32% שומן סה"כ 500 מ"ל
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל – קופסת קרטון
צנצנת זכוכית דובדבנים חמוצים 350 גרם
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
8 כפות שטוחות סוכר

רולדה במילוי קרם שמנת מתוקה בשילוב דובדבנים חמוצים ובציפוי אגוזי מלך קצוצים – אחת הרולדות הטעימות
הכנה:
1. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולרפד תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
2. בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עד שנוצר קצף לבן וסמיך. להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף כ- 2 דקות נוספות.
3. להוסיף את החלמונים (אחד אחרי השני) והשמן. להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את הקמח ולערבב עוד כדקה.
4. לשטח את הבלילה בתבנית (להיעזר בלקקן או כף) וליישר אותה לשכבה דקה.
5. לאפות בתנור במשך כ- 20-25 דקות. לבדוק עם קיסם (אמור לצאת יבש) ולצנן את הבצק לחלוטין.
6. להניח מגבת מטבח ולשים עליה את הבצק.
7. בינתיים להכין את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג הוניל, למרוח על הרולדה חצי מהכמות של הקרם ולפזר את הדובדבנים החמוצים.
8. לשטח כך שהקרם יכסה את הרולדה בשכבה אחידה, לגלגל לרולדה הדוקה ולהניח על צלחת הגשה.
9. למרוח את חצי כמות הקרם שנשארה על הרולדה, ולפזר את האגוזים הקצוצים בצידי העוגה לאורכה.
10. בסיר קטן על אש גבוהה להמיס את הסוכר. לקחת תבנית מסיליקון בצורת כדורים, להפוך אותה ולשפוך את הסוכר המומס על הסיליקון (כך נוצרת צורה יפה). לקרר, להפריד בעדינות את הסוכר מהסיליקון ולקשט את העוגה

רולדת קרם שמנת מתוקה עם דובדבנים ואגוזים
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים