Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם קמצוץ מלח
ואז 4 כפות סוכר בהדרגה..

להנמיך מהירות ולהוסיף
כף שמן חלמונים
4 כפות קמח תופח..
לערבב עד לאיחוד

לרפד תבנית תנור בנייר אפיה ולהעביר את התערובת..

לאפות בחום של150 מעלות 10 דקות רבע שעה בערך

בינתיים להקציף
1שמנת מתוקה
כוס חלב
1אינסטן פודינג וניל

אפשר לפזר את פרי שאוהבים

תותים קוקוס אננס..

רולדת קצפת ותותים_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים