Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
שתי כפות שמרים
כוס סוכר חד פעמי קרה
כוס שמן חד פעמי קרה.
שתי ביצים
סוכר וניל אחד
שתי כוסות מים או עד שיספח הבצק טוב ללוש טוב תפיחה ראשונה להכפיל את עצמו פעם שניה עשרים דקות לחלק לעשר כדורים

מנוחה רבע שעה לפתוח למרוח שוקולד לגלגל לעשות משני כדורים רולדה

לשים באינגליש קייק

תפיחה להכפיל את עצמו למרוח ביצה לאפות מאה שמונים מעלות טורבו.

סירופ
כוס סוכר חד פעמי
כוס מים חד פעמי.

סוכר וניל

לבשל על הגז עשרים דקות להבריש על הרולדות שיוצאות מהתנור

רולדה שמרים עם שוקולד
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים