Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים בטמפרטורת חדר
1.5 כוסות סוכר
1 מרגרינה ( 200 ג׳)
6 כפות גדושות קקאו
1 כוס מים
1 ורבע כוסות קמח
1 כפית קורנפלור
2 אבקת אפיה
1/2 כפית רום
1 שוקולד מריר
קורט מלח

אופן ההכנה:
להפריד חלבונים וחלמונים, להקציף חלבונים עם כוס סוכר וקורט מלח.

בסיר להמיס מרגרינה, מים, קקאו, חצי כוס סוכר, קורנפלור ורום.

להוסיף את החלמונים לסיר של השוקולד ולערבב במהירות שלא יהיו חביתה.

לאחד את השוקולד עם קצף החלבונים ולהוסיף קמח ואבקת אפיה.
לשמן תבנית 26 ולאפות כ- 45 דקות בחום של 170 מעלות.

לציפוי העוגה:
1 וחצי שוקולד מריר ו-7 כפות קצפת מתוקה השף הלבן,
להמיס ולצקת על העוגה בעודה חמה

עוגת שוקולד
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים