Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

לא לדבר איתי על אפייה

מצרכים:
1. בצל
3. תפו"א גדולים שעברו בישול במים כמו לפני פירה
3 כפות אפונה למי שאוהב
2, ביצים לתערובת של הקציצות
3 כפות סולת לתערובת !!
1 אבקת אפייה
1. קישוא
3. כפות גרגרי תירס
1. גזר
1. חופן של פטרוזיליה קצוצה
2. ביצים לציפוי הקציצות!!!!
– מעט כמון
– מעט מלח ופלפל לפי הטעם
– חצי כף אבקת מרק עוף למי שאוהב… כן אני אוהב

אופן ההכנה:
1. מגררים הירקות בפומפייה (או במעבד מזון).
2. מוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, הסולת המלח והפלפל , הכמון, ואבקת המרק ואבקת האפייה ומערבבים ומערבבים טוב טוב.
3. יוצרים לביבות בכל צורה שרוצים ,מועכים אותן קלות בין כפות הידיים כדי לסחוט את הנוזלים המיותרים.
4. את הקציצות מצפים בביצים כמו שניצל ומיד מגלגלים בתוך סולת. ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים, עד שמזהיבות.

קציצות ירק מטוגנות_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים