Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון⬇️
חבילת קנלוני, לבשל לפי הוראות יצרן
2 חצילים
3 בצלים ירוקים קצוצים
400 גרם גבינת פטה
מפוררת
250 גרם גבינת קשקבל
מגוררת
מלח, פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
5 קוביות שיני שום דורות מוצרי שום ותיבול חריף

רוטב:
2 קופסאות עגבניות
מרוסקות
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל גרוס

ציפוי:
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
מכינים את המלית: קולים את החציל ואז קולפים אותו, סוחטים וקוצצים.
מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
ממלאים את הקנלוני בעזרת שקית זילוף.

מכינים את הרוטב:
מערבבים את החומרים לתערובת אחידה.
שמים מחצית מהרוטב בתבנית חסינת חום, מניחים מעל את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים מעל גבינת פרמזן.
אופים את הקנלוני כחצי שעה.

בהצלחה ובתאבון 💖

💖לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

קנלוני חציל וגבינה_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים