Share with:


צמחוני

מה צריך?

2 בצלים מגורדים
2 עגבניות מגורדות
1 קישוא מגורד
1 תפו"א מגורד
1 ביצה
2 פרוסות לחם רטובות סחוטות ומגורדות
1 כף שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
1 כף תיפול על האש
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אגוז מוסקט
1/2 כף קינמון
1/2 כף פלפל שחור
1/2 כוס קמח מצה
מלח לפי הטעם
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1/2 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כף שום כתוש
1 כף דבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

1) מערבבים את כל החומרים לעיסה

2) חותכים תפו"א לפרוסות לאחר מכן חותכים לעורך כמו בתמונה וממלאים
את כולם ואם נשאר קצת , עושים כדורים

3) מצפים בקמח , טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

הכנת הרוטב לבישול
1)מטגנים 1 בצל קצוץ עם 1/2 גמבה עד להזהבה ,
מכניסים שני כפות רסק עגבניות מערבבים ומוסיפים 1/2 כוס מים , מניחים את המפרום בסיר ושופכים מים עד חצי הגובה, מבשלים עד שאפשר להכניס קסם
ומגישים

מפרום צמחוני ברוטב עגבניות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים