אופן ההכנה.
שוטפים את הקישואים חוצים לשניים מרוקנים את תכולת הקישואים כך מתקבל 14 קישואים
בקערה גדולה שמים את הבשר את האורז את הביצה את הבצל מגרדים בפומפייה גסה וסוחטים את הנוזלים ומוסיפים לבשר. קוצצים את הפטרוזיליה את הכוסברה מוסיפים לעיסה . את השום מוסיפים את התבלינים .כפית שמן
כפית רסק עגבניות .מערבבים טוב שבתערובות תהיה עסיסית. שלב שלישי. ממלאים את הקישואים מסדרים בסיר מכסים במים רותחים . וברגע שהמים רותחים מוסיפים רסק עגבניות כפית סוכר תבלינים מבשלים על אש נמוכה 45 דקות