Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
חצי כוס שמן
רבע כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס קמח תופח
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז

להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.להוסיף קמח ומיץ לסרוגין. ואת גרידת התפוז לשמן 2 תבניות חד פעמית מאורכת לאפות 180 מע כ30 דק.לקרר לפרוס להניח בתחתית הקערה.למרוח ריבת תות
להקציף שמנת מתוקה כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל צרפתי.מעל תותים שהושרו כרבע שעה בליקר תפוזים.ומעל שוב עוגה קצפת ותותים לקשט. .
טעים בטירוף קינח מיוחד ויפה

קינוח קצפת תותים ועוגת תפוזים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים