Share with:


בשרי

אופן הכנה

כוס מדידה ‏שתייה קרה.

למעטפת .
‏שני כוסות סולת
כוס מים פושרים
מעט מלח

למלית
‏חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
כפית בהארט
כפית פלפל שחור
כפית מלח.

למרק
‏שני כפות ‏שמן
בצל אחד קצוץ
גבעולים של סלרי
ארבע סלק טרי ‏
שני כפות מיץ לימון
כף סוכר
כפית מלח
כפית פלפל שחור

 

‏ ‏בסיר נסים שני כפות שמן בצל קצוץ אחד ‏נטגן עד ‏אז הזהבה ‏נוסיף סלק חתוך לקוביות נמשיך לטגן נוסיף סלרי ‏חתוך. ‏נוסיף שמונה כוסות מים להביא לרתיחה נוסיף פלפל שחור מלח לימון ‏לבשל 40 דקות עד שהסלק ‏מבושל בינתיים נכין את המלית. ‏!!לקצוץ בצל. לקצוץ פטרוזיליה להוסיף לבשר פלפל שחור מלח בהארט כפית מכל דבר או ולפי הטעם .לשים בצד. נכין את המעטפת!!! ‏בקערה לשים את הסולת טיפה מלח כוס מים ‏בדיוק לא יותר לערבב ‏לשים במקרר חצי שעה
‏כעבור חצי שעה נרטיב את הידיים וניצור כדורים קטנים מהבשר ניקח כדור קטן מהמעטפת על היד. ‏‏נפתח עם האצבעות נסים כדור בשר ‏ונסגור
‏ ‏‏נוודי שאין ‏קרעים נניח ..על תבנית עם נייר ‏‏להנמיך את הגז. ולהסיף
את הקובות אחת אחרי
השנייה ‏לוודא שלא ידבקו ‏
לנער א הסיר ‏להמשיך לבשל 35 דקות עד ‏שהקובות צפות למעלה

בתיאבון בהצלחה סיגלית ימין!

קובה סלק אדום
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים