כוס מדידה שתייה קרה.
למעטפת .
שני כוסות סולת
כוס מים פושרים
מעט מלח
למלית
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
כפית בהארט
כפית פלפל שחור
כפית מלח.
למרק
שני כפות שמן
בצל אחד קצוץ
גבעולים של סלרי
ארבע סלק טרי
שני כפות מיץ לימון
כף סוכר
כפית מלח
כפית פלפל שחור
בסיר נסים שני כפות שמן בצל קצוץ אחד נטגן עד אז הזהבה נוסיף סלק חתוך לקוביות נמשיך לטגן נוסיף סלרי חתוך. נוסיף שמונה כוסות מים להביא לרתיחה נוסיף פלפל שחור מלח לימון לבשל 40 דקות עד שהסלק מבושל בינתיים נכין את המלית. !!לקצוץ בצל. לקצוץ פטרוזיליה להוסיף לבשר פלפל שחור מלח בהארט כפית מכל דבר או ולפי הטעם .לשים בצד. נכין את המעטפת!!! בקערה לשים את הסולת טיפה מלח כוס מים בדיוק לא יותר לערבב לשים במקרר חצי שעה
כעבור חצי שעה נרטיב את הידיים וניצור כדורים קטנים מהבשר ניקח כדור קטן מהמעטפת על היד. נפתח עם האצבעות נסים כדור בשר ונסגור
נוודי שאין קרעים נניח ..על תבנית עם נייר להנמיך את הגז. ולהסיף
את הקובות אחת אחרי
השנייה לוודא שלא ידבקו
לנער א הסיר להמשיך לבשל 35 דקות עד שהקובות צפות למעלה
בתיאבון בהצלחה סיגלית ימין!