Share with:


בשרי

אופן הכנה

כמות: 10 יחידות
למילוי:
400 גר' בשר בקר טחון
כפית מלח
קורט פלפל שחור
קורט בהרת
1/2 כפית פפריקה מתוקה
ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל המצרכים, עוטפים ומניחים בצד בזמן הכנת המפרום
למפרום:
5 תפוחי אדמה בינוניים
כוס וחצי קמח לבן
לטיגון:ככוס וחצי שמן
לאפייה: 2 כפות שמן
ביצה אחת טרופה עם:
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
ההכנה:
1. קופלים את תפוחי האדמה ושוטפים. מכל תפוח אדמה יוצרים 2 פרוסות כמו של 'סנדויץ' שניתן לסגירה. (לא חתוך עד הסוף).
2. ממלאים כל פרוסה במלית הבשר שהכנו קודם, טובלים בביצה עם התבלינים ומיד מצפים בקמח.
3. אופים או מטגנים לפי בחירה עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים ומניחים בסיר.
לרוטב:
2 כפות תרכיז עגבניות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
קורט כמון
כפית פפריקה מתוקה בשמן
כפית פפריקה חריפה
רבע כוס שמן
מים רותחים עד גובה תכולת הסיר (כליטר)
ההכנה:
1. מכניסים לקערה את כל המצרכים מלבד המים ומערבבים עד שנוצר נוזל חלק וללא גושים
2. מעבירים אל הסיר, מוסיפים את המים ומבשלים 35 דקות על אש גבוהה ועוד 15 דק' על אש בנינות עד נמוכה.
3. לשובע 🙂

מפרום_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים