Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
2 בטטות מבושלות חצי וחתוכה לקוביות קטנות
1 קופסת תירס קטנה
1 בצל קצוץ דק
2 כפות קמח
1כפית פלפל שחור
גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת פיטריות

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל
עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הבטטה ואת התירס,מוסיפים את התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק
לאחר מכן מכניסים את התערובת לקירור ל10 דק

2) טורפים 4 ביצים ושופכים אותם לתערובת ,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים

3) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דק
מחלצים ומגישים חם או קר

פשטידת בטטה ותירס טעים אש_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים