Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/2 קילו פרגיות קוביות
2 בצלים קצוצים
חצי כף בהרט
כף עשבי תיבול יבשים
חצי כף מלח
שמים בצל
חצי כף פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כפית שום כתוש

במחבת מחממים שמן
שמים את הבצל מאדים במשך 2 עד 3 דקות
מוסיפים את הפרגיות
ומאדים תוך כדי עירבוב
במשך 5 דקות
מוסיפים את התבלינים
לערבב טוב ולהמשיך
תוך כדי עירבוב על אש נמוכה כ10 דקות

פרגיות בתיבול פיקנטי
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים