Share with:


בשרי

אופן הכנה

8 פלפלים בצבעים שונים
כוס אורז
בצל קצוץ דק
2 עגבניות קצוצות
פטרזיליה קצוצה
כוסברא קצוצה
חצי קג בשר בקר טחון
כורכום.בהרת.ראס אל חנות.כמון.פלפל שחור גרוס מלח. ומעט שמן קנולה.

לערבב היטב עם הידים את התערובת
למלא את הפלפלים
רבע כוס שמן קנולה בסיר רחב להניח את הפלפלים לטיגון ל10 דק עם מכסה סגור
להכין בקערה 5 כפות גדושות רסק עגבניות מלח פלפל שחור.פפריקה מעושנת. שבבי צ'ילי מתוק כמון בהרת.
כורכום. עם 2 כפות שמן . ושלוש כוסות מים. לערבב היטב .
ולשפוך על הפלפלים.

לבשל כשעה לבדוק שהרוטב מכסה את הפלפלים….

פלפלים ממולאים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים