רצוי להכין את העיסה יום מראש ולשמור במקרר, החומוס ממשיך לספוג נוזלים מתרכך יותר, ומעשיר את טעמו !!
חומרים :
3 כוסות חומוס לאחר השרייה .
1 בצל
5 שיני שום (1 כף גדושה)
חופן גדולה כוסברה טרייה כולל הגבעולים
חצי כוס מים/מיי סודה (לפי הצורך)
תבלינים:
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית כוסברה יבשה טחונה
1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
לתוך מעבד המזון /מכונת בשר…לטחון את החומוס עם שאר המרכיבים…להוסיף את התבלינים לערבב היטב , לכסות ולשמור במקרר מספר שעות או לילה.
לטגן בשמן עמוק.
**** אם טוחנים במעבד מזון להוסיף את המים מראש עם כל שאר החומרים.
*** ניתן להקפיא את העיסה/חלק.. ולהפשיר לפני טיגון.
בהצלחה !!🥙🥙