Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קג חומוס
פטרוזליה חבילה יפה גדולה
אפשר להוסיף גם חצי חבילה כוסברה
ראש שום שלם
חצי כוס שומשום
מלח כפית ,
כפית כמון, (אני מוסיפה כפית עריסה)
שמן עמוק לטיגון.


הכנה
משרים חומוס 24 שעות
שוטפים מורידים קליפה כמה שניתן.
מעברים למעבד מזון
מוסיפים פטרוזליה שום וטוחנים למרקם בצקי מעבירים לקערה ומוסיפים שומשום, מלח כמון ולשים טוב לאיחוד החומרים.
יוצרים כדורים
ומטגנים בשמן עמוק
♥️

פלאפל ביתי הכי טעים שיש_אורלי סמרה
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים