Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
שרוול ביסקויטים.250 גרם
130 גרם חמאה מומסת .
2 שמנת מתוקה.
חצי כוס סוכר.
איסטנט וניל.
גבינה לבנה גביע של 250
שמנת חמוצה.
סלסלת תותים
כף ריבה.
כף מים

אופן ההכנה
להמיס את החמאה
לפורר את הביסקויטים במעבד מזון…
לערבב ולהדק לתבנית פאי מתפרקת…
לשים 10 דקות בהקפאה…
להוציא ולאפות 10 דקות ב180 מעלות…
לצנן…

.להקציף .

2 שמנת מתוקה..
חצי כוס סוכר..
ואיסטנט לקצפת יציבה..
לקפל את הגבינה והשמנת..
למרוח על הפאי…
לפרוס תותים לסדר מלמעלה…
כף ריבה וכף מים להמיס דקה במיקרוגל…
להבריש את התותים

פאי ביסקויט עם גבינה קצפת ותותים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים