Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט
גרידת מתפוז
3סוכר וניל
שתים וחצי קמח תופח


אופן הכנה
להקציץ חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצץ תפוח אבל לא קשה מידי
חלמונים להקציף עם חצי סוכר סוכר וניל לקצף תפוח להוסיף את השמן ומיץ תפוזים לסרוגין עם הקמח לסיים עם הקמח
לאחד את התערובת לאט ארבע פעמים עם מרית בזהירות לא להפיל את התערובת
לקחת תבנית עם חור או סיר פלא
לא לשמן
לקחת קערה נפרדת מתוך התערובת לשפוך שליש מהתערובת להוסיף כף קקאו איכותי ולהוסיף ממרח שוקולד כל מה שאתם אוהבים אני מכינה לבד
לערבב את התערובת היטב
לשפוך לתבנית את התערובת החלקה לחלק ל3 פעמים פעם מהלבן ומעל תערובת שוקולד ושוב לבן ומלמעלה מהשוקולד עד שהתערובות מסתיימות
לנער מעט
לחמם תנור 160 מע טורבו
לאפות שעה ורבע
להוציא את העוגה לכסות עם נילון נצמד
להפוך על משטח לקרר כשעתיים
להפוך שוב לשחרר לפזר א.סוכר ולהנות

עוגת שיש_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים