Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 וחצי כוסות קמח
200 חמאה
100 אבקת סוכר
גרידת תפוז
קורט מלח
חלמון ביצה
ביצה שלמה
סוכר וניל

לעבד את החמאה עם הסוכר והסוכר וניל במעבד מזון להוסיף את הביצים ובסוף הקמח והמלח לבצק נעים ואחיד .
לעטוף בנילון נצמד למקרר לשעה

למלית
200 חמאה
כוס סוכר חום כהה
רבע כוס סירופ מייפל
200 שמנת מתוקה
250 אגוזים מכל סוג שאוהבים
בסיר קטן להמיס חמאה עם הסוכר והסוכר וניל והסירופ מייפל עד להמסת הסוכר.
להוסיף את השמנת המתוקה עד לרתיחה. קלה.
להסיר מהאש להוסיף את האגוזים.
להוציא את הבצק מהמקרר לפתוח ולקרוץ עיגולים יותר גדולים מתבנית המאפנס.
להעביר למקפיא לחצי שעה.
למלא את השקעים של הבצק עם תערובת האגוזים והקרמל.
לאפות 170 מע כ40. דק עד הבצק מזהיב.
להמתין כ5 דק ולשחרר מהשקעים לרשת לקירור מלא..

אי אפשר להפסיק לאכול אותם…

פאי אגוזים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים