Share with:


חלבי

אופן הכנה


מצרכים
‏כוס חד פעמי שתייה קרה
‏תבנית 26 ‏

שש ביצים
‏כוס סוכר
‏שני כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
‏שתי סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה
‏כוס פיסטוק ‏טחון גס
1/2 כוס ‏מיץ לימון

קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה ‏אחד אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
‏שני כפות סוכר
250 גרם ‏גבינה מסקרפונה
כפית ריבת חלב

הכנה
‏בקערת המיקסר ‏להקציף חלבונים לקצף בהיר 10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים ‏

להוסיף שמן בהדרגה את הפיסטוק מיץ לימון קמח אבקת אפיה לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה ,‏

לצקת את הבלילה

לאפות על חום 180 מעלות 55 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה ‏כשהעוגה מוכנה ‏לצנן טוב טוב ‏להכין

לקרם

‏להקציף שמנת מתוקה ‏עם סוכר ‏חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל גבינה מסקרפונה כפית ריבת חלב , ‏

לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. ‏לצקת קרם ‏ בנדיבות ‏לכסות שכבה ראשונה, שכבה שניה, שכבה שלישית,

לצפות את העוגה לקשט כיד המלך

בתיאבון.

עוגת ‏טורט פיסטוק ‏ קרם מסקרפונה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים