Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים xl (או 6בגודל l )
1 כוס סוכר.
3/4 כוס שמן.
2 וניל .
2.5 כוסות קמח תופח (או רגיל +א.אפיה 1).
1/2כוס קוקוס..
נטיפי שוקולד (או שוקולד גרוס אחר)
1 כוס מיץ תפוזים.
גרידת לימון

אופן ההכנה:
להפריד את הביצים ולהקציץ את החלבונים…בתוספת סוכר בהדרגה על לקבלת קצף תפוח…
להאיט את מהירות המיקסר…
להוסיף את שאר החומרים ולבסוף את הקמח…
לערבל כחצי דקה (לא לעrבל הרבה זמן כי אז מקבלים עוגה קשה)..

להוסיף כחצי כוס נטיפי שוקולד ולצקת לתבנית משומנת 26 או 2 אינגליש…
לפזר מעל עוד חצי כוס נטיפי שוקולד….

לאפות בחום 160 כ'-45 או עד להזהבה.

***.(רצוי לאחר האפיה להפוך את העוגה מאחר שהשוקולד נותר למטה.)

עוגת תפוזים בתוספת קוקוס ונטיפי שוקולד
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים