Share with:


פרווה

אופן הכנה

לשכבת השוקולד:
3 ביצים
1 כוס סוכר
כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס קקאו
1/3 כוס שוקולית
3/4 כוס קוקוס

מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל, מנמיכים מיקסר ומוסיפים את שאר המרכיבים בהדרגה מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים כ40 דקות בתנור שחומם 170 מעלות, מוציאים ומצננים.

שכבת קרם קוקוס:
קופסאת חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
2 כפות קורנפלור
1 כוס קוקוס

מכניסים לסיר 2/3 מקופסאות חלב קוקוס וסוכר ומבשלים עד שרותח, בינתיים מערבבים בצלוחית 1/3 מקופסאת חלב קוקוס חלמונים וקורנפלור עם מטרפה. לאחר שהחלב קוקוס רתח שופכים קצת לצלוחית תוך כדי ערבוב מתמיד שלא יהיו גושים. שופכים את הצלוחית לסיר החלב קוקוס ומערבבים עד שנהיה סמיך, מוסיפים את הקוקוס מערבבים ושופכים על שכבת השוקולד. מפזרים מעל קוקוס ומכניסים למקרר ללילה

עוגת שוקולד וקרם קוקוס
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים