Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס:
5 ביצים
.1/2 כוס סוכר
. 1 כף אבקת אפייה
. 1 קופסא פודינג וניל( לא אינסטנט)
.2 כפות שמן.

למוס:
2 שמנת מתוקה
.1 שקית אבקת סוכר
.500 גר גבינה לבנה
.1 קופסא גבינת שמנת
.14 גר ג'ילטין
. 1/4 כוס חלב
.1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
.10 ביסקוויט בטעם לוטוס.

לציפוי:
חצי קופסא ממרח לוטוס מומס במיקרו.

הכנת הבסיס:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף את שאר החומרים ולאחד לתערובת אחידה.אפייה ב180 בתבנית 26. ולקרר.
הכנת המוס: לערבב גילטין עם חלב, עד להתייצבות.
להקציף בקערה, 2 שמנת מתוקה, גבינות, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וגילטין לאחר שהומס במיקרו והועבר לתערובת המוס לאחר סינון.לאחר איחוד הבלילה לשטח מעל הבסיס ולהניח במקרר להתייצבות
לאחר שהכל התייצב, למרוח מעל את הלוטוס המומס.להניח במקרר להתייצבות.

עוגת קרמבו לוטוס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים