Share with:


חלבי

אופן הכנה

מעט מרכיבים וגם זמינים בכל סופר
קלה להכנה
ללא אפייה
אפשרות ללא גלוטן
בקיצור- תכינו!
גילוי נאות- היא ממש, אבל ממש מושחתת- כמו שעוגת גבינה צריכה להיות

תבנית אינגליש גדולה או 2 רגילות
פה יש תבנית אינגליש קפיצית בגודל 30 על 10 וזה היה בדיוק- גם הכי נוח לשליפה שתצא יפה
אפשר כמובן לעבוד עם רינג מתאים ושקף
במעבד מזון או עם מערוך והרבה אגרסיות, טוחנים 150 גרם ביסקוויטים (אפשר גם ללא גלוטן) עד לקבלת תערובת פירורית אבל לא אבקה
מערבבים פנימה 7-8 כפות שמן קוקוס, כ- 75 גרם (אפשר גם מזוכך אם רגישים לטעם או חמאה טבעונית מומסת)
התערובת צריכה להשאר פירורית אבל דביקה
משמנים תבנית קפיצית
מהדקים חצי מתערובת הפירורים לתחתית בשכבה אחידה ומעבירים למקפיא בזמן שמכינים את הקרם
את החצי השני של הפירורים מניחים בצד

בשביל הקרם:
בעזרת טורפן מערבבים:
מיכל טופוטי בסגנון שמנת (340 גרם)
גביע גבינת סויה בטעם טבעי 9 אחוזי שומן (250 גרם)
3/4 כוס (75 גרם) אבקת סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1/2 כפית תמצית וניל

בקערה נפרדת מקציפים 250 מ״ל שמנת צמחית להקצפה, עד שהיא הופכת לקצפת יציבה מאוד
מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול למנוע נפילת הקצפת כמה שאפשר
שולפים את התבנית מהמקפיא וממלאים אותה בקרם
משטחים את החלק העליון בצורה אחידה
מפזרים את החצי השני של הפירורים
מכניסים למקפיא, בצורה מאוזנת, ללילה (8-12 שעות) או עד שלושה שבועות
לפני ההגשה, מעבירים את העוגה למקרר ל- 6 שעות
מאכסנים במקרר עד שבוע אחרי הפשרה
אתם כל כך הולכים להינות!

עוגת גבינה פירורים בסגנון אנאסטסיה…יוצאת ענקית, גבוהה, מרשימה, עם מרקם משגע_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים