Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
כשלושה שרוולים של פתי בר חום ולבן לפי בחירה- אני השתמשתי באחד לבן ושניים חום (כ-360 גר' סך הכל)
פחית קרם קוקוס קרה מאוד (400 מ"ל)
מיכל שמנת מתוקה קרה (250 מ"ל)
כוס ורבע סוכר
2 גביעים גבינה לבנה (500 גר')
1 גביע שמנת חמוצה (70 גר')
2 כפות קקאו (לא חובה) 2 כפות חלב
1 חב' פודינג וניל

הכנה:
1. בקערה מערבבים היטב (להכנסת אויר ולמרקם חלק) שמנת חמוצה, גבינה לבנה וסוכר.
2. בקערה נפרדת (קעקת מיקסר) נקציף קרם קוקוס, שמנת מתוקה ופודינג וניל לקציפה יציבה אך רכה.
3. מקפלים את הקצפת לתוך בלילת הגבינות.
4. מוציאים שליש ומערבבים אותו עם קקאו וחלב.

הרכבת העוגה:
1. מכסים את תחתית העוגה בפתי בר לבן, מעל מורחים חצי מתערובת הקרם הלבן
2. מעל מכסים בפתי בר חום ואז מורחים את בקרם החום.
3. שוב מכסים בפתי בר חום וביתרת הקרם הלבן.
4. זהו, החלק הקשה ביותר הוא לחכות 4-6 שעות שהעוגה תתייצב!
5. את הפתי בר רצוי להרטיב במעט נס קפה מוכן (לא חובה)
6. ניתן לקשט מעל בגנאש חום/לבן (לא חובה)

עוגת פתי בר בטעם קוקוס
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים