Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
2 חב' ביסקוויטים בטעם וניל
2 חב' ביסקוויטים בטעם שוקולד
2 מיכלים של שמנת מתוקה גדולים 500 מ"ל כל אחד או 4 קטנים
1 אניסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד בלגי
מעט חלב +2 כפות ליקר שוקולד להרטבת הביסקוויטים

2 מגשים מוארכים
הכמות מספיקה ל-2 עוגות

הכנה :
לסדר את הביסקוויטים איך שבא לכם כשכבה ראשונה (אני סידרתי בתבנית אחת ווניל ובשניי שוקולד לאחר מכן מקציפים שמנת מתוקה אחת גדולה עם האינסטנט פודינג ריבת חלב וכוס חלב לקצפת יציבה וכך עושים עם הקצפת השנייה והאינסטנט שוקולד מעבירים לשקיות זילוף ומתחילים לקשט וכך חוזרים על התהליך עד שסוגרים 3 שכבות של ביסקוויטים ו-3 שכבות של קרם שהשכבה השלישית של הקרם היא הקישוט וזה כבר כרצונכם. אני קישטתי בקצפות שנישארו לי השוקולד והווניל ועיטרתי עם תותים מצופים בשוקולד

עוגת ביסקוויטים משודרגת
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים