Share with:


חלבי

אופן הכנה

לטורט
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס קרם קוקוס
1 ו3/4 כוסות קמח
1/2 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפיה

לקרם
200 גר שוקולד לבן מומס ופושר.
250 גר גבינת נו-יורק
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס קרם קוקוס
3 כפות סוכר
5 כדורי רפאלו חתוכים גס.

לעיטור
1/2 כוס קוקוס
כדורי רפאלו

הכנה
מקציפים חלבונים, סוכר וסוכר וניל לקצף יציב
מערבבים חלמונים וקרם קוקוס ומוסיפים לקציפת החלבון.
מוסיפים חומרים יבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
אופים בתבנית 26 בטמפרטורה של 180 עד להזהבה ומקררים.

להכנת הקרם
מקציפים שמנת מתוקה,סוכר,אינסטנט פודינג וניל וקרם קוקוס לקבלת קצף יציב.
מערבבים גבינה עם שוקולד לבן מומס ,מוסיפים כדורי רפאלו גרוסים ומאחדים עם קציפת השמנת המתוקה,
חותכים את העוגה לשתיים.
מרטיבים עם 2 כפות קרם קוקוס.
מורחים בנדיבות,מעל מכסים בחלק השני של העוגה,מורחים את יתרת הקרםמעל ובצדדים.
מפזרים קוקוס ומעטרים עם כדורי רפאלו…

עוגת רפאלו משודרגת
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים