Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
עינת חנניה
2 שרוול פתי בר שוקולד
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
1 כוס חלב(ועוד כוס לתבול את הפתי בר)
150 ג' שוקולד מריר 1 שמנת מתוקה(לציפוי גנש)

ההכנה
מקציפים את הקצפת שמנת פודינג וכוס חלב לקצף יציב
לוקחים תבנית איזה שבא מרפדים בנייר אפיה

תובלים את הפתיבר אחד אחד ומסדרים בתבנית שכבה ראשונה ואז שמים קצפת שוב תובלים ושוב קצפת ככה עד לסיום הקצפת.(ככה שהקצפת תהייה אחרונה בשכבה)…מכניסים למקפיא לפחות ל8 שעות(עד לילה שלם)

מכינים את הגנש שמנת ושוקולד מביאים לרתיחה מורדים ומצננים
מעט..

מוצאים את העוגה שמים שורה של פתיבר תבול בחלב ,ועל שמים את הגנש

מכניסים למקרר להתיצבות…

עוגת פתיבר קלה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים