Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת תפוחים בדבש ואגוזים

מרכיבים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
1/2 כוס דבש
3 תפוחי-עץ מקולפים ומגורדים גס
1/2 כוס סוכר לבן
200 גרם חמאה רכה
3 ביצים טרופות
2.5 כוסות קמח תופח + 1 כפית סודה לשתייה
מנופים ביחד
קורט מלח
100 גרם אגוזי המלך קצוצים גס

2 תבניות אינגליש קייק ותרסיס שמן

ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 160 מעלות.

2. מכניסים לקערה את הביצים הטרופות, הסוכר, הדבש, החמאה הרכה ומערבבים טוב עם מטרפה לאחידות.

3. מוסיפים לקערה את תערובת הקמח והסודה לשתייה המנופים יחד, המלח, תפוחי-העץ המגורדים והאגוזים הקצוצים ומערבבים הכל ביחד לתערובת סופית אחידה.

4. משמנים טוב את תבניות האפייה עם תרסיס שמן.
יוצקים את התערובת לתבניות, משטחים מנערים קלות את התבניות לפיזור אחיד והוצאת בועות אוויר.

5. מכניסים לאפייה לכ-50 דקות עד שהעוגה מתייצבת ובודקים עם קיסם את מרכז העוגה שיצא יבש.

6. מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.

7. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר עד כ-7 ימים.

עוגת תפוחים בדבש ואגוזים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים