Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
גרידת לימון
200 פרג טחון טרי
50 גר אגוזי מלך קצוצים
שתי כוסות קמח תופח מנופה
כוס שמן
3/4 כוס חלב קר

להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח.להוריד מהירות להוסיף לאט את השמן.להוסיף את גרידת הלימון.
בקערה נפרדת קמח פרג ואגוזים.להוסיף עם מרית לסירוגין את החומרים והחלב לביצים.

לשמן היטב ולקמח תבנית קוגלהוף 24
לאפות 170 מע כ50 דק.
לקרר מעט ולהפוך על צלחת הגשה.
אפשרות אחת לסנן אבקת סוכר
אפשרות שניה שהיא קרם גנאש.
150 שמנת מתוקה עם 100 שוקולד מריר במיקרו לדקה וחצי ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
עוגה מעולה לאוהבי הפרג

עוגת פרג עם אגוזים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים