Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
5 ביצים
5 כפות פירורי לחם
5 כפות סוכר
5 כפות קמח תופח
1/2 כוס אגוזים טחונים גס,
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות שמן
קורט מלח

להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף יציב להוסיף חלמוניםמולהמדיף להקציף הכי נמוך להוסיף שמן וניל פירורי לחםמובסוף קמח
ל שמן תבנית ולאפות 180 מעלות בערך 15 דקות
כשהעוגה מוכנה להוציא מהתנור ולהרטיב עם חצי כוס מי ברז ולתת לעוגה להתקרר היטב

מכינים סירופ
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
2 כפות ריבת תות
1/2 בקבוק רום קטן
מבשלים על הגז מים וסוכר רבע שעה
מכבים את הגז ומוסיפים את הריבה והרום ו מערבבים היטב
כשהעוגה קרה להרטיב עם כף את הסירופ ולתת להתקרר

להכין קצפת
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
מי שרוצה אפשר להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף לקצף יציב ולזלף על העוגה
לקשט עם דובדבנים מסוכרים

עוגת סברינה עם פירורי לחם_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים