Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים שלמות
1 מרגרינה מחמאה רכה בטמפ' החדר
1וחצי כוס סוכר
1 כוס צימוקים
1 כוס אגוזי מלך
חופן שומשום
חופן גרגרי אניס
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל

לערבל הכל במיקסר ולהוס קמח בהדרגה כמה שנכנס
הבצק אמור להיות מעט דביק וזה בסדר רק לדאוג שיהיה רך וגמיש
להוציא מהמיקסר ולעבד על השיש
בשיש להוביף גם חופן שומשום ולעבש את הבצק כך שכל השומשום יחדור לבצק
להכין צורות ארוכות או רולדות שלמות בינוניות
אני הכנסתי ברולדות שורות של שוקולד מריר וסגרתי
לגלגל ומעל להניח שקד שלם

אפיה 180מ: עד להשחמה יפה

את הרולדות לאחר יציאתם מהתנור לחתוך לפרוסות ושוב להכניס לתנור לעוד 10 דקות

בולו
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים